Successos

El resident que va atropellar mortalment un ciclista de Puigcerdà va patir una indisposició

Les autoritats judicials catalanes han exonerat l’home, de 75 anys, de qualsevol responsabilitat penal en confirmar-se que l’accident va ser provocat per una alteració física lligada a la salut

El vehicle -que fa pocs dies ha recuperat el seu propietari- en el lloc del sinistre.. ARXIU
El vehicle -que fa pocs dies ha recuperat el seu propietari- en el lloc del sinistre. | ARXIU

T. S.

Les autoritats judicials catalanes han tret qualsevol responsabilitat penal, criminal, al resident espanyol al Principat de 75 anys que el 24 de març al migdia va atropellar mortalment un ciclista de Puigcerdà a la carretera N-260, al terme de Montellà-Martinet. Les proves realitzades haurien determinat, segons fonts coneixedores del cas, que l’accident va tenir com a origen una indisposició física de l’home lligada al seu estat de salut.

D’aquesta manera, i en confirmar-se una incidència física, el conductor del tot-terreny, un home originari de Barcelona, on manté negocis i interessos econòmics, però que està establert a Andorra des del 2015, on té un pis i diverses places de pàrquing en un edifici de la zona de Prada Ramon de la capital, ha evitat qualsevol implicació judicial penal. De fet, i com a producte de l’atropellament que va segar la vida a un conegut ceretà de 49 anys, el resident andorrà ha recuperat fa pocs dies el vehicle amb què va patir l’accident, que els mossos li van immobilitzar i comissar just després del sinistre.

Segons les fonts consultades, el que sí que ha originat l’accident és una responsabilitat civil en forma d’indemnització per als familiars de la víctima. Aquestes compensacions, però, han estat assumides per la companyia asseguradora on tenia registrat el vehicle en atenció al fet, justament, que no va ser cap imprudència del conductor ni res per l’estil, sinó la qüestió de salut. Les indemnitzacions, fins i tot, sempre segons les fonts coneixedores del fet, ja haurien estat satisfetes sense cap tipus de controvèrsia i seguint els barems que s’apliquen a l’Estat espanyol.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
TETTAP
5.

un Español que viu a ANDORRA, amb negocis a BARCELONA I ANDORRA. SUSPITOS

  • 1
  • 4
Lluis
4.
El que es una realitat incuestionable es que els vehicles amb matricula andorrana son molt perillosos.
M'agradaria saber si els arriben les multes dé Catalunya com a nosaltres ens arriben les dels franceses.
Per cert manteníu-vos lluny també dels motards francesos.
  • 2
  • 10
Lluis
3.

Aquest sms es per tots els bocamolls que van insultar aquesta persona, molts de vosaltres parleu sempre sense tenir ni idea de la realitat.
Sigueu una mica mes curossos que la
Vida algun dia t’he pot donar una sorpresa desagradable sense que la vulgueu fer.

  • 16
  • 11
L'ull de l'agulla
2.

Certament és una desgràcia i no hi ha responsabilitat penal, però les autoritats andorranes haurien de fer-li passar proves mèdiques i si s'escau retirar-li el carnet.

  • 31
  • 0
Jose Luis
1.

¿Y puede seguir conduciendo por Andorra? Si está enfermo lo está aquí y en Filipinas.

  • 32
  • 2

Comenta aquest article