La crisi dels obrers peruans s’aguditza

Afers Socials i policia han intervingut davant les denúncies d’un grup de treballadors que estan regularitzant la seva situació i Espot i Marsol anuncien l’enduriment de mesures davant la possibilitat que un altre col·lectiu d’operaris de la construcció hagin estat acomiadats com a represàlia

Vídeos
Podcasts

De l'oficina al camp: dones amb empenta

El passat d'Andorra és agrícola i ramader. En el present no és tan evident. Deixant de banda la ramaderia amb bestiar oví, equí i boví, hi ha altres iniciatives, a petita escala que aconsegueixen tirar endavant a empentes i rodolons per la força de voluntat de qui hi ha al capdavant. Aquest és el cas de la Sandra Balcon i l’Eva Gómez. 

Listen on Apple Podcasts Listen on Spotify Listen on Google Podcasts Listen on Amazon Music Listen on Podcast Addict

COM ANILLO AL DIT

SEMÀFORS

  • periodista

    És un dels autors andorrans més venuts d’aquest Sant Jordi amb el llibre ‘Amunt i Avall’ en què explica la seva experiència com a community manager del MoraBanc Andorra.

  • ambaixador d'espanya a andorra

    L’ambaixada d’Espanya a Andorra ha ofert al Govern la possibilitat de difondre, a través de la xarxa d’instituts Cervantes qualsevol expressió cultural andorrana.

  • ministra de justícia i interior

    La crisi dels obrers peruans s’agreuja cada vegada més i des del Govern no s’està actuant amb prou contundència per evitar les situacions d’abús, que es repeteixen constantment.

altres veus

Trending