Enxampats quatre joves fent ‘botellón’ a l’interior d’un xalet 

Un resident de 18 anys i tres menors van accedir dins d’un habitatge del carrer Creu Grossa de la capital aprofitant que hi havia una finestra oberta però cap ocupant

Comentaris

Els fets van passar en un xalet del carrer Creu Grossa de la capital.
Els fets van passar en un xalet del carrer Creu Grossa de la capital.
Són ‘okupes de botellón’, per dir-ho d’aquesta manera. No és la primera vegada que la policia ha de fer una actuació similar. És la darrera ‘moda’ entre els adolescents: localitzar habitatges buits però de fàcil accés per muntar-hi dins la festa i, si pot ser, consumint allò que hi hagi dins mateix del local, d’un xalet del carrer Creu Grossa d’Andorra la Vella en aquest cas.

La policia va haver de controlar la matinada de dimarts passat un resident de 18 anys i tres joves acompanyants, tots menors d’edat, que havien accedit a l’esmentat xalet aprofitant que tenien coneixement que no hi havia ningú almenys aquella nit i que hi havia una finestra oberta. El major d’edat va ser l’únic formalment acusat d'un delicte contra la intimitat i inviolabilitat del domicili, el patrimoni i la salut pública.

Va ser un vigilant de seguretat d’una empresa contractada per fer la vigilància de la zona qui va localitzar els quatre joves fent el beneit. I va ser el vigilant qui els va retenir i va avisar el cos d’ordre. El vigilant va enxampar els nois a l’exterior del xalet, al jardí, on el clima era més bo per muntar la festa després d’haver accedit a l’interior de l’immoble.

Una vegada es va fer càrrec del cas la patrulla policia, i durant l’escorcoll de seguretat, es va trobar en possessió de l’únic major d’edat dels quatre controlats diversos objectes i un embolcall contenint 2,8 grams de marihuana. En ser qüestionat pels fets, el jove va admetre haver accedit a l’interior del xalet conjuntament amb els menors a través d’una finestra oberta, i agafar els objectes trobats.

Comentaris

Trending