Ensurts al Coll de la Botella i el Serrat, un detingut per alcoholèmia i constants viratges de l’helicòpter cap a l’hospital

Un ciclista i dues parelles, una en motocicleta i un altre en cotxe, s’accidenten mentre els traumatòlegs del SAAS van tractant lesions de poca rellevància derivades de les curses de la Ultratrail

Comentaris

-
-
Els metges de l’hospital -especialment a Urgències i els traumatòlegs- acumulen feina aquests darrers dies. Les últimes hores els ha tocat rebre un ciclista i els ocupants d’una motocicleta i un cotxe que s’han accidentat, respectivament, al Coll de la Botella, a Pal, al Serrat i aquest matí a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes. També han rebut un bon nombre de participants en les proves de la Ultratrail, encara que cap d’ells no presentava lesions, segons fonts mèdiques, d’abast important. Això sí, els vols d’helicòpter cap al centre hospitalari estant sent força usuals.

Durant la tarda-vespre d’aquest dissabte hi va haver dues sortides de via que van suposar ferides, encara que no de gaire consideració, per a un ciclista i l’ocupant d’una motocicleta. Tant ciclista com motorista van perdre el control de sengles vehicles tot sols. El primer es va accidentar en agafar, de baixada, un revolt a la zona del Coll de la Botella. L’accident va ser poc abans de 2/4 de 7 de la tarda i el va sofrir un noi no resident de 18 anys que circulava amb una bicicleta de carretera Santa Cruz V10.

El segon, el motorista, va perdre el control al Serrat. Una Honda Africa Twin matriculada al Principat va perdre el control i va acabar sortint de la via resultant ferida la passatgera, una dona resident de 56 anys. El darrer accident amb ferits hagut a les carreteres del Principat s’ha donat aquest matí, poc abans de les 7. Un Volkswagen Golf matriculat al Principat s’ha accidentat a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes. El conductor, un jove resident de 23 anys, ha estat detingut en donar una taxa d’1,41 grams d’alcohol per litre de sang en el control d’alcoholèmia.

Els dos passatgers, també nois residents de 18 i 20 anys, han resultat ferits. Malgrat que les quatre persones ferides les darreres hores en accidents han estat traslladades a l’hospital perquè el personal sanitari fes les pertinents revisions, les fonts consultades han assegurat que més enllà de les contusions i algunes fractures les lesions no revestirien gravetat important. Tot i així, el jove ciclista ha hagut de passar pel quiròfan per reduir-li la fractura de fèmur soferta. Tampoc entre els participants de la Ultratrail que van requerir assistència mèdica, entre els quals predominaven fortes torçades de turmell i algun ensurt una mica més rellevant però sense ser greu.

Comentaris (2)

Trending