Investiguen una ruptura ‘massiva’ de retrovisors a la carretera del Coll d’Ordino

Els fets van succeir durant les festes del Roser i no és el primer estiu que succeeix una causa similar tot i que s’admet que enguany hi ha hagut menys incidències

Comentaris

-
-
La policia mira d’aclarir l’autoria del trencament de diversos retrovisors de vehicles estacionats a la carretera del Coll d’Ordino durant la celebració de les festes del Roser. Malgrat la incidència i tot i que mai no són agradables situacions com aquesta, les fonts consultades han assegurat que, per ara, l’estiu, quant a les repercussions que tenen les activitats festives, està sent més calmat.

El cos d’ordre ha rebut dues denúncies formals per dos estralls diferents en dos vehicles. Però altres fonts han assegurat que hi va haver més incidents malgrat que molts dels afectats, pel motiu que sigui -i perquè el dany no era tan important com d’altres- haurien descartat denunciar davant la dificultat aparent que es resolgui el cas. De qualsevol forma, les denúncies tramitades i en virtut de les quals actua el cos d’ordre situen la trencadissa el 9 de juliol.

No és pas la primera vegada que passa una acció així. L’estiu passat, segons que han recordat fonts coneixedores dels fets, durant d’una de les moltes celebracions estiuenques que es fan a casa nostra. També hi va haver una trencadissa de retrovisors de cotxes estacionats, en aquella ocasió, a tot el voral de la carretera a la Cortinada, també a la parròquia d’Ordino.

Etiquetes

Comentaris

Trending