Santa Coloma inaugura aquest dijous el nou parc de la Serradora

Una exhibició d’skate jam i un berenar donaran el tret de sortida a una instal·lació que ha suposat una inversió de més de 400.000 euros

Comentaris

-
-
El parc de la Serradora ja està apunt. El comú d’Andorra la Vella inaugurarà aquest dijous la nova instal·lació lúdica i esportiva, una zona, a Santa Coloma, que combina el verd de la gespa i els espaus tous amb el gris del ciment i els espais durs on s’hi podrà fer skate.

Justament, una exhibició d’skate jam servirà com a tret de sortida per al recinte, que ocupa uns 1.200 metres quadrats d’espai a tocar el passeig del Riu i just darrere l’Escola andorrana de Santa Coloma. Qui s’acosti a la inauguració, prevista per a dijous a partir de les 7 de la tarda, podrà degustar també un berenar.

Les obres ara finalitzades s’han allargat durant tres mesos, dotze setmanes, per a les quals s’ha fet una inversió superior als 400.000 euros. Esdevindrà un nou pulmó verd i d’oci per als colomencs. El parc adopta el nom de l’activitat econòmica que durant molts anys es va fer a la zona. De fet, a la instal·lació s’hi pot veure maquinària restaurada de la serradora que ocupava aquell indret.

On ara s’hi ha construït el parc, com bé diu el rètol que figura en un dels seus accessos, hi havia hagut la serradora de la família Rossell, més coneguda com la ‘serradora del Cintet’. Va ser la darrera serradora industrial en actiu que hi va haver al país. La indústria dedicada a la transformació de la fusta va tenir una notable incidència al Principat de mitjan segle XX.

Comentaris (1)

Trending