Parròquies

Veïns d'Ordino denuncien bretolades i incivisme durant el Roser

La festa és l'escenari de pràctiques de 'botellón', pixades al carrer i brutícia

Altaveu

Veïns d'Ordino s'han queixat de les pràctiques de 'botellón', pixades al carrer i altres actes incívics durant la celebració del Roser d'Ordino que va començar el passat divendres.  No és el primer cop que la festa és l'escenari d'uns fets semblants tot i que en els darrers anys s'han dut a terme accions de control, com ara més presència policial.

El 'botellón', les pixades al carrer, la brutícia o altres actes incívics han tornat a protagonitzar el Roser d'Ordino. Alguns veïns han mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials amb vídeos i fotografies. Als darrers anys s'han fet accions de control per evitar aldarulls. Aixi, en el cas del consum de begudes alcohòliques, s’impedeix la venda als joves menors d’edat dins de la plaça. Les porten, però, en bosses de la compra, i van als aparcaments per fer 'botellón'.

La festa del Roser ha celebrat els seus cinquanta anys d'història des que es va decidir que tingués una durada de quatre dies. Va ser el 1969 quan es van traslladar els festius que es donaven per Sant Corneli a principis del mes de juliol.

Els aparcaments han acollit pràctiques de 'botellón' com és el cas del Centre de Tecnificació o de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança. Els veïns també es queixen de la brutícia i de diverses bretolades com el fet de jugar a beisbol contra els cotxes que hi havia en un aparcament.

 

Comentaris

Andorrana
Jo fora n'ha adapto i tú?
Au va ja ni ha prou..
Cada ovella al seu corral.
Ordino fa soroll, Andorra... i la llengua catala que, que ningú la parla?
Però tot hom s'ha profita del pais.
Jo penso poc però millor.
En resposta a Andorrana
Anna
10.

Mare de Déu, com es pot escriure tant i tant malament? No s'entén res!

  • 8
  • 1
Andorrana
Jo fora n'ha adapto i tú?
Au va ja ni ha prou..
Cada ovella al seu corral.
Ordino fa soroll, Andorra... i la llengua catala que, que ningú la parla?
Però tot hom s'ha profita del pais.
Jo penso poc però millor.
En resposta a Andorrana
Més andorrana que tu!
9.

El primer que has de fer és aprendre a escriure sense faltes i ser menys racista. Segur que ets una nena mimada i consentida.

  • 5
  • 2
Andorrana
Andorra es Andorra.
Les seves festes les quines són.
La seva llengua la que és.
Si t'ha grada bé i si no tens dos opcions, Espanya o França.
Tries un país amb les seves costums,ç.
I si no un no està millor que a casa seva.
Adeu!!!
En resposta a Andorrana
John
8.

Ets un racista, si aquesta persona havia escrit en Castellà, no li hauries dit res

  • 8
  • 0
Jordi
7.

A Encamp no només fomentem el botellón sinó que també el paguem. El jovent d'Encamp a traves de la Comissió de Festes i amb la subvenció del Comú (amb diners de tots) organitza Carnaval, Sant Joan, ... festes on la pràctica habitual és el botellon.

  • 5
  • 1
Alcohol,droga i sexe
6.

Ordino amb el vist i plau de les seves autoritats,l'han convertit en el que es ara,hem pasat de festa del poble amb els seus usos i costums,a espectacles que no tenen res a veure,Borratxeres,droga,baralles,destroses i encara se'n vanaglorien que han fet una gran festa,jo opto per marxar,si aixó volen que s'ho tinguin.Pobre Ordino.

  • 9
  • 1

Comenta aquest article