La construcció d'un pàrquing al centre esportiu d'Anyós 'aïlla' un xalet

Tindrà capacitat per a 140 cotxes i a la coberta hi haurà pistes de tennis

Comentaris

El xalet amb les obres al costat.
El xalet amb les obres al costat.
Les obres de construcció d'un aparcament al centre esportiu d'Anyós, a la parròquia de la Massana, han deixat 'aïllat' un xalet ja que els treballs es fan a tocar de la vivenda. A la coberta del pàrquing hi aniran unes pistes de tennis, amb la qual cosa el xalet quedarà enclotat. Fa anys que la propietat del centre intenta comprar-lo sense èxit.

El centre esportiu d'Anyós va ser inaugurat a la dècada dels anys vuitanta i des d'aleshores ha anat ampliant les seves instal·lacions. Des del primer dia, l'objectiu dels seus promotors va ser adquirir un xalet que hi ha al costat, així com un edifici d'apartaments i una fusteria que hi ha al costat de la carretera.

Les ofertes no han acabat mai de convèncer a cap dels tres. El xalet però, poc a poc, ha estat rodejat per elements del centre esportiu i ha anat resistint gairebé com el poblet d'Astèrix a la invasió romana,

Fins que ha començat la construcció d'un aparcament de 140 places amb unes pistes de tennis a la coberta. L'aparcament és necessari perquè, sobretot al vespre, l'alta afluència de socis i el número d'activitats fa difícil trobar un lloc on deixar el cotxe. El xalet es va construir fa una quarantena d'anys.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending