El PS demana informació sobre el carril reversible a la CG3

El ministre Jordi Torres va anunciar que s'havia contractar una empresa d'enginyeria per fer l'estudi

Comentaris

La rotonda d'Anyós a la CG3 durant una prova pilot
La rotonda d'Anyós a la CG3 durant una prova pilot
El conseller general socialdemòcrata, Jordi Font ha demanat informació al Govern sobre el projecte de carril reversible a la carretera general 3 entre la rotonda d'Anyós i el túnel del Pont Pla. El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, va anunciar durant la sessió del Consell General de la setmana passada la contractació d'una empresa d'enginyeria per fer l'estudi amb l'objectiu d'habilitar un carril reversible. Font vol saber que se'ls ha encomanat exactament, si tindran llibertat d'actuació o si hi ha un treball ja molt definit.

La fluïdesa en la circulació de la Massana a Escaldes-Engordany durant el matí i en el sentit contrari al vespre és un dels reptes de mobilitat. Després de l'èxit de la segona prova pilot per reduir les cues, va arribar l'anunci per contractar una empresa d'enginyeria que dugui a terme un estudi per habilitar un carril reversible entre la rotonda d'Anyós i l'entrada del túnel del Pont Pla. El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres ho va avançar la setmana passa durant la primera sessió de preguntes al Govern d'aquesta legislatura que va fer al Consell General. Torres responia a una pregunta del president del grup Ciutadans Compromesos, Carles Naudi  relativa a les recents proves realitzades a la rotonda d’Anyós, consistents en l’ampliació d’un segon carril a la rotonda així com en tota la carretera fins al túnel dels Dos Valires.

Ara, el conseller general socialdemòcrata, Jordi Font ha demanat informació al Govern sobre el carril reversible per tenir més detalls de l'estudi. En l'escrit que ha entrat aquest dimecres a Sindicatura, demana poder tenir accés a "tota la documentació referent a la contractació d'una empresa d'enginyeria". El parlamentari ha subratllat que, segons es desprèn de les paraules del titular d'Ordenament Territorial, "es fa un encàrrec a una empresa externa". Per això, indica que "volem saber què se'ls ha encomanat exactament·, tot apuntant que interessa conèixer si, a l'hora de fer aquesta tasca, l'adjudicatària "tindrà llibertat d'actuació".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending