Empreses

Missé assumeix la presidència d’Avatel

L’exsecretari d’Estat de Diversificació Econòmica agafa el relleu de Nadal al capdavant del consell d’administració de la participada d’Andorra Telecom en el marc d’una reestructuració

T. S.

El fins fa poc secretari d’Estat de Diversificació Econòmica Josep Maria Missé és el nou president del consell d’administració de la participada andalusa d’Andorra Telecom Avatel&Wikiker Telecom. Les darreres setmanes han estat burocràticament mogudes en els òrgans rectors de l’empresa que té la fibra òptica com a primera font de negoci i la Costa del Sol i el Llevant espanyol com a principals focus d’interès.

Missé va accedir al consell d’administració d’Avatel el 20 de maig passat. I ho fa rellevant en el càrrec el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, que ha estat poc menys d’un any i mig com a màxim representant del consell d’administració de l’operadora andalusa ara també establerta a Encamp. També com a representant d’Andorra Telecom es manté dins de l’òrgan d’administració d’Avatel Antoni Ambatlle, que segueix sent conseller.

A banda de Nadal, també ha sortit de l’organigrama de la filial andalusa d’Andorra Telecom l’assessor en matèria de projectes estratègics i de desenvolupament de l’operadora andorrana Santiago Argelich. En aquest darrer mes s’han produït tant les altes com les baixes de dos empresaris andorrans més que ja havien estat lligats al projecte d’Avatel abans que i entrés Andorra Telecom: Eduard Navarro i Joan Albert Farré. Sempre segons el registre de societats espanyol. Un altre empresari lligat al Principat que també ha sortit del projecte en què feia més temps que hi era i en què s’havia mantingut fins i tot després de l’entrada de l’operadora de telecomunicacions del país és Jordi Alvinyà.

A banda de Missé i Ambatlle, els altres quatre consellers d’Avatel&Wikiker són dues de les principals cares visibles del projecte empresarial andalús: el malagueny Ignacio Aguirre i l’andorrà Víctor Rodríguez, que va aterrar a Andalusia procedent de Cable Mútua, de la Mútua Elèctrica de Sant Julià. La firma recupera també per al consell d’administració un dels seus fundadors, Luis Prieto. I hi afegeix qui durant quatre anys va ser director general de Microsoft a Catalunya Jordi Marín.

 

Comentaris

Cristina
5.

Quina por que fa tot!! S’ha de fer una llei perquè els polítics tinguin responsabilitat política. Amb els diners de tots és molt fàcil fer inversions que se sospiten que són una ruina...

  • 0
  • 0
El misteri AVATEL
4.

Tot el que envolta a AVATEL és molt misteriós.
Perquè SOM va invertir diners públics (o sigui de tots) en AVATEL?
Un cop instal·lats els despatxos a Encamp, als pocs dies treien el nom de la façana, ara només hi ha un vinil. Raro, raro, raro ...
Hi ha alguna cosa molt obscura que no ens expliquen al voltant d'AVATEL

  • 2
  • 0
Marta
3.

Dons quan lliguis l'enginyer de microsoft a andorra amb els interessos a Malaga, militant de cdc patrocinador de ami i omnium i assessor de sta sabràs on van els diners.

  • 14
  • 0
Toni
2.

Els mateixos gossos amb diferents collars.

  • 16
  • 0
Francesc
1.

Habemus cadiram per Missé. Una porta giratòria més per un ex-càrrec del govern anterior. Estem canviant tot per no canviar res i asseure més gent amb sous mensuals a 4 xifres com a mínim.

  • 29
  • 1

Comenta aquest article