Successos

Detenen un jove resident a Sant Julià per trencar el nas a un altre

La policia també va arrestar un altre home després d’una batussa amb el seu pare en un domicili de la Massana

Altaveu

La policia va arrestar la matinada de dimecres un jove resident per haver trencat el nas a un altre noi, a Sant Julià. La policia va haver d’actuar per una batussa al carrer; el dia abans també havia hagut d’acudir a la Massana arran d’un forcejament entre un pare i un fill en un domicili particular.

La primera detenció, justament, va ser la de l’esmentat fill, un home resident de 37 anys, que va ser arrestat dimarts a la tarda, poc abans de les 6, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic. Requerits en un domicili familiar per una discussió entre pare i fill, els policies van poder constatar que arran d’un forcejament, el progenitor va caure al terra i es va fer una forta contusió al costat esquerre (zona de les costelles).

Un hores després, però a Sant Julià, ja la matinada de dimecres, poc abans de les dues, un home resident de 21 anys va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions. En aquesta ocasió, els agents van haver d’intervenir per una baralla entre dues persones a la via pública. Qui acabaria arrestat va agredir a l’altra part i li ocasiona lesions en el seu rostre, que li provoca el trencament de l’envà nasal.