Mobilitat

Els 'Gilets jaunes' tallen l'accés a la carretera de França a Andorra

L'acció ha provocat grans cues fins a la tarda, quan la policia ha fet fora els manifestants

Una acció dels 'Gilets jaunes' aquest dissabte a la carretera d'accés a Andorra.. GILETS JAUNES ARIÈGE
Una acció dels 'Gilets jaunes' aquest dissabte a la carretera d'accés a Andorra. | GILETS JAUNES ARIÈGE

Altaveu

Els 'Gilets jaunes' han tornat als orígens. Després dels talls de la carretera d'accés a Andorra  els mesos de novembre i de febrer, aquest dissabte han tornat a bloquejar la RN 20 a la gran rotonda de Tarascó, L'acció ha provocat grans retencions. A la tarda, la policia ha fet fora els manifestants, que s'han desplaçat cap a Foix.

L'accés a Andorra des de França s'ha vist perturbat aquest dissabte per la mobilització dels 'Gilets jaunes' (armilles grogues). Els manifestants han tallat, des de primera hora del matí, la RN20 a l'alçada de la gran rotonda de Tarascó, just on acaba la carretera de dues vies que comença a Tolosa. L'acció, anunciada a les xarxes socials, ha provocat grans cues i alguns conductors han optat per girar cua.

A primera hora de la tarda, la policia ha intervingut per fer fora els manifestants, que s'han desplaçat cap a Foix. Fa 32  dissabtes que els 'Gilets jaunes' es manifesten i l'objectiu d'aquest cap de setmana ha estat bloquejar la zona de l'Arieja i els accessos als grans centres comercials propers a Tolosa. Allà hi ha hagut moments de tensió entre els manifestants i els automobilistes que volien accedir als centres comercials.

Comentaris

Gabarre
1.

Me parece bien que los "GILETS JAUNES " realizen su huelga, pero que no vengan a tocar los COJO.... a fastidiar a Andorra

  • 0
  • 0

Comenta aquest article