Societat

Denuncien el mal estat en què es troba un gos a AINA

S’estaria en un tancat enmig d’excrements i ossos rossegats i amb un contenidor d’aigua mancada de tota correcta salubritat

Altaveu

Una veïna de Canillo ha presentat una denúncia davant el ministeri d’Agricultura posant de manifest el mal estat que segons ella presenta un gos que hi ha en un tancat dins el complex de la casa de colònies. La denúncia va acompanyada d’un recull fotogràfic que s’ha publicitat a través de les xarxes socials per tal que més persones s’afegeixin a la denúncia.

La denunciant ha lamentat l’estat que presentava, almenys el dia que va visitar la zona, l’espai, el tancat en què fa vida l’animal, enmig d’excrements i ossos del tot rossegats. També s’ha posat en coneixement de les autoritats la mala salubritat de l’aigua que tenia el gos alhora que es va lamentar la cadena que hi ha dins del tancat per tenir-lo lligat si escau.

Comentaris

Sebastià
2.

Molt bé la veïna de Canillo, ben fet! I a la gent que va denunciar lo dels gossos del Rec de l'Obac i la Comella també. S'ha d'acabar això de tenir les bèsties de qualsevol manera, malgrat siguis qui siguis. Si no pots tenir els animals en condicions, no hi estàs obligat, ells no tenen la culpa.

  • 11
  • 1
Joan
1.

No havíem quedat, tot el país, que AINA era un focus molt important pel foment de valors? Caldrà donar explicacions. Chapeau a la persona denunciant! No ha de ser fàcil donades certes coordenades.

  • 19
  • 2

Comenta aquest article