Instal·len l’escultura que ha de ser un nou atractiu de l’avinguda Meritxell

Elaborada amb coure i ferro corten per Àngel Calvente, és un encàrrec de l’empresària Rosa Pons que lliga la peça, d’una tona de pes, a l’edifici ‘El Diamant’

Comentaris

-
-
Una escultura de tres metres i una tona de pes, elaborada per l’artista local Àngel Calvente amb coure i ferro corten, es preveu que sigui una nova atracció per a l’avinguda Meritxell a partir de dijous. La peça és un encàrrec de l’empresària Rosa Maria Pons i ‘complementa’ l’edifici ‘El Diamant’, al qual va lligat.

L’escultura s’ha instal·lat aquest dimarts i pretén ser un homenatge als pioners de l’avinguda, sigui en qualitat de veïns o de negociants, de comerciants que s’hi van instal·lar. Al capdamunt de la peça, els dos protagonistes principals de l’escultura hi sostenen un diamant, en una metàfora d’Andorra, segons els creadors. Un diamant en brut que ha calgut polir i que, alhora, s’ha de mimar. 

Pons està convençuda que l’escultura esdevindrà tot un atractiu turístic. I que molts visitants hi acudiran a fer-se fotografies tot convertint-se en un lloc icònic. A més, les immenses vidrieres de l’immoble que aixopluga l’escultura permetrà ‘expandir’ el reflex de la peça.

Comentaris

Trending