Detenen un lauredià per pegar la seva filla menor

La policia va arrestar la setmana passada tres persones més per violència en l’àmbit domèstic

Comentaris

-
-
Li va causar diversos hematomes a la filla. Sortosament, no va caldre ni intervenció mèdica. Sortosament també es tractava d’un fet puntual. Suficient, però, perquè la policia el detingués com a autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic. Va ser un dels quatre arrestos que per aquesta matèria hi va haver durant la setmana passada en tres episodis diferents d’agressions, de relacions conflictives.

El cas de l’home que va pegar a la filla es va donar divendres a la tarda al domicili familiar de Sant Julià de Lòria. L’home, un resident de 35 anys, va acabar arrestat per l’agressió que hauria originat diversos hematomes a la menor, uns hematomes, però, que no van requerir ni tan sols assistència mèdica. També per violència domèstica va haver d’actuar la policia tant dissabte al matí com diumenge a la matinada.

Dissabte a 1/4 de 9 del matí, a la Massana, una dona i un home residents de 40 i 38 anys respectivament van ser detinguts, també al domicili familiar, perquè després d’una agressió es van acabar agredint mútuament. La matinada de diumenge, poc abans de les 3, els agents de policia van haver d’acudir a les proximitats d’un local d’oci nocturn, a Escaldes, on s’estava produint una agressió de parella. Va acabar detingut un home de 40 anys.

Altres detencions

Entre les altres moltes detencions que hi va haver la setmana passada, moltes d’elles per alcoholèmies al volant, les dues més destacades una en què ahir a 2/4 de 4 de la tarda un resident de 47 anys va donar una taxa de 2,83 grams d’alcohol per litre de sang i una altra degut a un accident amb un ferit que hi va haver a la carretera dels Cortals amb un conductor protagonista conduint a amb una taxa d’alcoholèmia de 2,35, cal remarcar la d’un no resident que va presentar un ‘currículum’ fals a Immigració.

Aquesta darrera detenció es va practicar dijous al matí, vint minuts abans de les 9, al despatx central de la policia. I derivava d’un tràmit fet amb anterioritat. En efecte, el 3 de maig el servei d'Immigració va rebre una sol·licitud per a l'obtenció d'una autorització d'immigració de residència i treball, per part de l'interessat. Verificada la documentació aportada, es va detectar que uns documents relatius a la seva activitat laboral al seu país d'origen són inautèntics, motiu pel qual es va procedir a la detenció d’un home no resident de 32 anys, per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic.

Comentaris

Trending