Espot presideix la nova executiva de Demòcrates

Jaume Serra i Rosalina Areny assumeixen les secretaries general i d'organització

Comentaris

El president de Demòcrates durant el seu discurs del congrés d'aquest divendres
El president de Demòcrates durant el seu discurs del congrés d'aquest divendres
El cinquè congrés ordinari de Demòcrates ha aprovat aquest divendres per assentiment la nova executiva que presidirà Xavier Espot amb Jaume Serra i Rosalina Areny al capdavant de les secretaries general i d'organització, respectivament. En el seu primer discurs com a president, Espot ha indicat que "la política de coalició no és un fet conjuntural".

Espot comptarà amb Roser Suñé i Cristina Serra a les vicepresidències i amb Jaume Serra i Rosalina Areny al capdavant de les secretàries general i d'organització respectivament. El fins ara president de Joves DA, Jordi Ribes serà el nou secretari de Comunicació i Marc Jové assumirà la nova secretaria de Participació. Completen l'organigrama, Daniel Mandicó (tresoreria) i Nino Marot (relacions internacionals). Tanquen el comitè executiu els representants del grup parlamentari, amb Mònica Bonell, el representant del Govern, Eric Jover i el representant dels comuns, càrrec en el qual repeteix Josep Àngel Mortés.

Fins el congrés d'aquest divendres, l'executiva estava  liderada com a president per Eric Jover,  com a secretari general Esteve Vidal; secretària d’organització, Roser Suñé, les dues vicepresidentes Esther París i Ester Vilarrubla; i Marc Ballestà i  Daniel Mandicó com a secretaris de comunicació i de relacions internacionals, respectivament. La renovació de l'executiva era l'únic punt de l'ordre del dia.

Espot subratlla que "la política de coalició no és un fet conjuntural"

En la seva primera intervenció com a president, Xavier Espot ha dit que Demòcrates "ha demostrat una gran maduresa com a partit en entendre els resultats electorals' i ha instat a treballar "perquè la nostra democràcia sigui encara més representativa". També s'ha referit a la constitució del govern de coalició amb Liberals i Ciutadans Compromesos. "És el millor mecanisme per representar la societat andorrana", ha indicat per afegir, tot seguit, que "el moment polític permet recuperar l'esperit fundacional de Demòcrates". Espot ha subratllat que "la política de coalició no és un fet conjuntural".

 L'obertura del congrés ha anat a càrrec del secretari general, Esteve Vidal qui ha reconegut la tasca desenvolupada durant aquests anys que ha qualificat d'especialment complicats pels representants de Demòcrates al capdavant de les institucions. "La nostra responsabilitat com a partit és entendre i anticipar allò que els electors volen", ha afirmat Vidal.

                                                                                                

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending