Parròquies

La poca implicació dels alts càrrecs de Naturlandia allarga l'agonia del parc

El director d'operacions no ha estat el revulsiu esperat i no ha donat l'impuls que es preveia

Una de les atraccions d'hivern a Naturlandia. ALTAVEU
Una de les atraccions d'hivern a Naturlandia | ALTAVEU

B. N.

La poca implicació i motivació dels principals càrrecs directius de Naturlandia està contribuint a l'agonia del parc. El degoteig de monitors i d'empleats és constant. L'arribada d'un director d'operacions no ha donat l'impuls desitjat, ni ha estat el revulsiu esperat. Entre la plantilla hi ha una gran desmotivació i les instal·lacions respiren deixadesa.

La desmotivació regna entre el personal de Naturlandia. Hi ha monitors molt vàlids que han plegat i empleats que han marxat. Els principals directius no s'impliquen el que caldria, expliquen alguns empleats. El director general pràcticament no trepitja el parc. La seva darrera visita té a veure en un tema relacionat amb la tirolina. Els pocs dies que està a Sant Julià de Lòria els reparteix entre el comú i l'oficina de l'avinguda Verge de Canòlich, allà on hi havia la gasolinera de l'Esteve de cal Jaumet. A la responsable de restauració tampoc se la veu massa. Per donar un impuls a la instal·lació es va fitxar un director d'operacions que no ha estat el revulsiu esperat.

Un aparador de la situació és l'aspecte que presenta el parc

Algunes fonts consultades apunten fins i tot a una manca total de gestió. Un aparador de la situació és l'aspecte que presenta el parc. Fa uns mesos, alguns residents ja van denunciar que les condicions no són les més idònies. Aleshores, l'aparcament de la cota 1.600 estava ple de neu que no s'havia netejat, cosa que impedia l'aparcament dels vehicles. El bar no funcionava perquè no hi havia aigua. Naturlandia i la seva situació serà l'eix de la propera campanya electoral al comú de Sant Julià de Lòria.

Els impulsors d'una llista blanca són partidaris d'un tancament gradual de les instal·lacions. A l'altre costat, el d'Unió Laurediana, no s'ha d'oblidar que el seu home fort i actual conseller general, Josep Pintat va ser el promotor del parc. La sensació generalitzada que hi ha ara mateix a la parròquia és que Naturlandia és un caos, i que la tirolina és una mena de fugida cap endavant. Des del Partit Socialdemòcrata (PS), per exemple, fa temps que demanen més inversions a la parròquia i menys diners al parc. La temporada d'hivern ha estat més aviat discreta i la d'estiu pot ser dura, especialment perquè Grandvalira associada amb Arcalís presenta una oferta molt llaminera.

 

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
MÉS DIRECTIUS QUE TREBALLADORS
9.
En aquest parc hi ha més directors que treballadors, i lamentablement els directors cobren sous desmesurats i els treballadors sous base amb unes condicions de deixadesa fora de lo normal. Ja es hora que algú comenci a mostrar el que passa.
Algo tan senzill que es podria gestionar amb molts menys diners, i evidentment sense tants directius i assessors que mai hi son i no coneixen el producte (sols tenen un càrrec per cobrar).
Pepito Grillo, dubto molt que siguis un visitant de Naturlandia, potser si un amic d'algun d'aquests directius (o un d'ells), per que qualsevol persona que hagi visita el parc en els últims anys, i més concretament en aquests 2 últims et corroborà la pèrdua que està patint.
FORA DIRECTIUS!!
  • 2
  • 0
Massa directius
8.

Massa directius que no fan res i cobren sous monumentals.

  • 6
  • 0
Germà
7.
‎–Tancarien Naturlandia?
‎–No
A la pregunta del periodista (8/6/19), resposta contundent del Sr. Cerni Cairat.
Avui, qualsevol candidat a cònsol major ha de deixar la porta oberta, si no hi ha una sortida sensata, al tancament gradual de Naturlandia. UL no pot fer una valoració lliure de lligams estranys. La conclusió lamentable d'un tancament seria la fi d'Unió Laurediana i el funeral polític a tots nivells del Sr. Josep Pintat. Potser, inclús, UL no podria assumir políticament el tancament del parc d'animals. Els votants tindran present la incapacitat del partit del Sr. Pintat de valorar sense condicionants la viabilitat del parc.
  • 3
  • 0
Naturlandia
6.

Pepito grillo tu no treballes a naturlandia ho si no no diries aixo jajajaja

  • 0
  • 4
Pepito grillo
5.
Sinceramente no entiendo la noticia. Somos usuarios del parque y la verdad es que hemos visto muchas mejoras en los dos últimos años. Que se tiene que seguir mejorando... sin duda... Pero hay que reconocer que la situación no tiene nada que ver con la de dos años atrás. Otra cosa es que a los afectados directos no les gusten las modificaciones realizadas. Pero insisto como usuarios vemos con agrado los cambios a mejor en el parque.
  • 3
  • 13

Comenta aquest article