La CG1 s'adequa per passar d'un a dos carrils els caps de setmana a Santa Coloma

La prova pilot es farà els caps de setmana de molta afluència en sentit Sant Julià de Lòria

La zona de la CG1 que passarà d'un a dos carrils els caps de setmana
La zona de la CG1 que passarà d'un a dos carrils els caps de setmana
Els treballs per convertir en dos carrils en sentit Sant Julià de Lòria la CG1 a la zona de la rotonda del Bon Racó i el pont de Bombers han començat aquest dijous amb la pintura i la supressió d'alguns senyals. El Centre Nacional de Trànsit hi farà una prova pilot els caps de setmana de molta afluència de vehicles. Fins ara només hi havia un carril de baixada. La mateixa operació es farà durant la temporada d'esquí a l'entrada nord de Canillo.

La CG1 entre la rotonda del Bon Racó i el pont de Bombers a Santa Coloma passarà els caps de setmana amb molta afluència de vehicles d'un a dos carrils per evitar els embussos i donar fluidesa al trànsit. Aquest dijous al matí ja s'han fet tasques de pintura i de retirada d'alguns senyals. A partir del pont de Bombers hi haurà un carril reversible. Actualment hi ha dos carrils en sentit Escaldes-Engordany.

L'anunci d'aquests canvis es va fer el 5 de juny, el primer dia de la prova pilot a la sortida sud de la Massana en sentit Escaldes-Engordany. La prova va funcionar bé i, coincidint amb la posada en marxa del nou equip de viabilitat, es va decidir ampliar-la a Santa Coloma i a Canillo. En aquesta parròquia es farà els caps de setmana de molta afluència durant la temporada d'esquí.

Comentaris

Trending