França compleix els pronòstics i s'imposa fàcilment a Andorra per 0-4

Els campions del món deixen el partit sentenciat a la primera part

Els jugadors francesos celebren un dels gols en el partit d'aquest dimarts a l'Estadi Nacional.
Els jugadors francesos celebren un dels gols en el partit d'aquest dimarts a l'Estadi Nacional.
França ha derrotat Andorra per 0-4 en partit de la fase de classificació de l'Eurocopa 2020 disputat aquest dimarts a l'Estadi Nacional d'Andorra la Vella. Com era de preveure, els campions del món s'han mostrat molt superiors i han sentenciat el partit a la primera part amb tres gols de Mbappé, Ben Yedder i Thauvin. Les dues seleccions havien perdut en el primer partit de la lligueta. França ho va fer a Turquia (2-0) i Andorra a Moldàvia (1-0).

França no ha donat cap opció a Andorra i l'ha derrotat per 0-4 en partit de la fase de classificació de l'Eurocopa 2020 de futbol. Els campions del món han sentenciat el partit a la primera part amb tres gols de Mbappé, Ben Yedder i Thauvin i s'han mostrat molt superiors amb un 80% de possessió de pilota.

Juli Sánchez s'ha acomiadat de la selecció amb 73 partits jugats

A la segona part, els francesos han aixecat el peu d'accelerador. Zouma ha marcat el 0-4, un resultat que hagués pogut ser més ampli ja que els homes que entrena Didier Deschamps han gaudit de diverses oportunitats. Amb tot dat i beneït, el seleccionador andorrà Koldo Àlvarez ha donat entrada a Juli Sánchez en el seu comiat internacional. El davanter ha jugat 73 partits amb la selecció nacional durant 23 anys.

El partit d'aquest dimarts ha tancat la temporada 2018-19 de futbol de seleccions. Andorra no tornarà a jugar fins al setembre, quan afrontarà dues sortides a Turquia i a França. En el primer partit de la fase de classificació, França havia perdut a Turquia (2-0) i Andorra a Moldàvia (1-0).

Comentaris (1)

Trending