Parròquies

El comú col·loca trenta panells d’informació dinàmica per diversos punts d’Andorra la Vella

Els conductors sabran en tot moment quantes places d’aparcament tenen disponibles en diferents indrets de la parròquia

T. S.

Una trentena de panells lluminosos i dinàmics s’estan instal·lant per diversos punts d’Andorra la Vella per tal d’informar els conductors, a banda dels principals indrets de la parròquia, també i sobretot quantes places d’aparcament hi ha lliures en determinades zones. El projecte l’impulsa el comú i queda al marge de l’aplicació sobre mobilitat i altres aspectes que ha encarregat FEDA i que aplegarà informació de tot el país.

El consell de comú de la capital va aprovar el 25 d'octubre l’adjudicació del sistema de senyalització dinàmica per informar, a temps real, de les places disponibles per estacionar, tant públiques com privades, que hi ha en tot moment a la parròquia. El projecte es va adjudicar a la unió temporal d’empreses (UTE) formada per Aerco-Aluvisa per un import de 263.633 euros. 

Els panells d’informació, adreçats als conductors i que en breu s’acabaran d’instal·lar en la seva totalitat i que alguns ja són del tot visibles, s’ubiquen tant a les entrades de la parròquia (a la Margineda i al Km 0) com en cruïlles, rotondes i punts estratègics, on es detallarà quantes de les 5.000 places de què disposa Andorra la Vella (3.300 públiques i 1.600 privades) estan lliures.