Confiscats 224 quilos de tabac de contraban a Occitània

Els serveis de duana de Tolosa fan diverses intervencions durant el cap de setmana

Comentaris

El ministre francès Gérald Darmanin en una recent visita a la brigada duanera d'Acs
El ministre francès Gérald Darmanin en una recent visita a la brigada duanera d'Acs
Els serveis de duana de Tolosa han confiscat aquest darrer cap de setmana 224 quilos de cigarrets en diverses operacions. Els duaners han augmentat els controls en aquests tres dies festius. S'han aturat cotxes i hi ha hagut més patrulles a la muntanya.

Els serveis de duana de Tolosa han confiscat aquest darrer cap de setmana 224 quilos de cigarrets en diverses operacions. Segons informa 'La Dépêche du Midi', una de les intervencions es va fer en un camí de muntanya quan agents de la brigada d'Acs van controlar dos homes. Aquesta mateixa brigada van aturar posteriorment dos turismes. En les dues accions es van decomissar 175 quilos.
Els agents de la brigada de Montalban, per la seva banda, van aturar una furgoneta amb quatre passatgers que es dirigia a Burdeus. En el seu interior hi havia 15 quilos de tabac i 23 d'alcohol adquirits a Andorra. Els serveis de duana han augmentat els controls durant el cap de setmana tenint en compte que eren tres dies festius. D'aquesta manera i en col·laboració amb la policia es van fer tres intervencions més amb 34 quilos de tabac confiscats. Els 224 quilos equivalen a 1.120 cartrons de tabac,

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending