Retencions a l’avinguda Tarragona pel vessament de carburant d’un vehicle

Els bombers han hagut d’intervenir per netejar un dels carrils descendents d’una de les principals artèries circulatòries d’Andorra la Vella

Comentaris

Un agent dels bombers neteja la calçada alhora que un agent de circulació supervisa el trànsit.
Un agent dels bombers neteja la calçada alhora que un agent de circulació supervisa el trànsit.
La pèrdua de carburant que ha patit un vehicle que circulava per l’avinguda Tarragona ha provocat que, degut al vessament i a la intervenció que han hagut de fer els bombers per netejar-lo, s’hagin produït retencions en sentit descendent, és a dir, en direcció a Espanya, en una de les principals artèries circulatòries d’Andorra la Vella.

Les darreres setmanes hi ha hagut diversos vessaments que han afectat la calçada. Com en les anteriors ocasions, tampoc en aquest cas hi ha hagut gaire problema. Els agents del cos de salvament i extinció d’incendis han procedit com és habitual a llançar el material absorbent que empren per després recollir-lo i donar per eixut el tram afectat. És clar, això sí, que hi ha hagut una afectació viària i el trànsit s’ha ralentitzat durant una bona estona. 

D’altra banda, aquest dimecres, 5 de juny, i demà dijous, de les 21.00 h a les 6.00 h, la RN20 en territori francès romandrà tallada per obres. Dins d'aquest horari, la ruta alternativa d'accés a França que s'ofereix als conductors és el port de Puymorens i el túnel de Puymorens.

 

Comentaris

Trending