Intenta denunciar que li deuen diners i acaba detinguda per haver envestit de forma reiterada un quad

L’arrestada, una dona no resident de 49 anys, havia protagonitzat una disputa amb el suposat deutor abans d’acudir al despatx central de la policia, on ja l’esperaven

Comentaris

-
-
Va acudir a denunciar que hi havia qui tenia un deute amb ella. I que no hi havia manera de cobrar. No s’esperava, però, que lluny de cobrar, acabaria detinguda. I és que abans d’anar a interposar la denúncia l’altra part ja havia comunicat a la policia que just abans una dona l’havia envestit en diverses ocasions enmig d’Andorra la Vella. Envestides volgudes, expresses.

La història va succeir dimecres passat. Arrel d’una disputa per una problemàtica econòmica entre dues persones, la dona que acabaria detinguda, amb el seu vehicle, va envestir de manera intencionada en tres ocasions a la víctima, que en aquell moment es trobava conduint un quad, i li va causar una lesió contusa en un peu. 

De tot això no en va explicar res la posterior arrestada. Però quan van anar al despatx central de la policia ja l’esperaven els agents. La víctima ja havia comunicat els fets succeïts. La detenció es va formalitzar al mateix despatx policial vers les 4 de la tarda. A la detinguda se la va acusar d’un delicte contra la integritat física i moral. A més a més, en l’escorcoll del vehicle se li van trobar 6,9 grams de marihuana.

Altres detencions

De detencions per batusses n’hi va haver més durant la setmana passada. La matinada de dimarts a dimecres la policia va haver de detenir un jove de 19 anys, resident, que embriac estava muntant un aldarull en les immediacions de l’hospital, a l’exterior del centre. El lloc era circumstancial. La qüestió és que anava d’allò més begut i li va donar per causar danys a un vehicle estacionat amb un ganivet. L’arma, automàtica i de 9,5 centímetres de fulla, se li va trobar durant l’escorcoll que se li va fer.

Finalment, la matinada d’aquest dissabte a diumenge últims es va arrestar una dona de 32 anys, no resident, que estava alterant l’ordre públic en un local d’oci d’Andorra la Vella. Sobre lloc els agents interventors controlen a la interessada. La dona, que acabaria acusada d’un delicte contra la llibertat i contra l’honor, va tenir una actitud arrogant i agressiva envers el personal de local i els policies, i profereix injúries i amenaces vers els agents.

Comentaris

Trending