Accio Feminista apressa per la creació de la secretaria d'Estat d'Igualtat

Consideren que hauria d'estar adscrita al cap de Govern perquè és un tema que s'ha de treballar de manera transversal

Comentaris

Una concentració feminista a la plaça Lídia Armengol abans de la pandèmia.
Una concentració feminista a la plaça Lídia Armengol abans de la pandèmia.
Accio Feminista reclama la creació de la secretaria d'Estat d'Igualtat en el marc dels nomenaments que està fent el Govern en els darrers dies, Creuen que la secretaria hauria d'estar adscrita al cap de Govern, Xavier Espot, ja que consideren que el tema de la igualtat s'ha de treballar de manera transversal.

 Acció Feminista està molt pendent dels nomenaments que es puguin fer al Govern perquè volen que la secretaria d'Estat d'Igualtat sigui finalment una realitat. Aquesta secretaria, segons un comunicat de l'entitat, hauria d'estar adscrita al cap de Govern, Xavier Espot tenint en compte que el tema de la igualtat s’ha de treballar de manera transversal, i que es tracta precisament de l’exministre d’Afers Socials, amb qui ja s’havia començat a elaborar la Llei d’Igualtat efectiva entre dones i homes, a través d’una taula de treball, de la qual en forma part Acció Feminista.  

Des del col·lectiu també manifesten el seu neguit perquè la bretxa salarial creix en comptes de reduir-se. Per aquest motiu, conclouen, hi ha una urgència per treballar des de l'inici de legislatura en la llei d'igualtat efectiva entre dones i homes.

 

 

 

 

Comentaris (2)

Trending