Política

El PS desitja que Sant Julià passi del "veto" de Toni Martí als ajuts del nou Govern

Consideren que s'ha tingut oblidada la parròquia durant vuit anys i cal el suport governamental per tirar endavant el poble

El president del PS, Pere López i els membre del comitè local de Sant Julià de Lòria, Gerard Alís i Carmen Sànchez.. ALTAVEU
El president del PS, Pere López i els membre del comitè local de Sant Julià de Lòria, Gerard Alís i Carmen Sànchez. | ALTAVEU

B. N.

El PS laurèdia espera que amb l'arribada del nou Govern hi hagi canvis en la relació amb la parròquia. Consideren que durant els vuit anys de Toni Martí se'ls va tenir oblidats per una qüestió personal i que al poble li calen ajudes. Amb el bon resultat a Sant Julià de Lòria de les darreres eleccions generals, el PS afronta amb força les comunals però conscient que haurà de formar part d'una coalició.

La implicació del nou govern en la parròquia de Sant Julià de Lòria ha estat un dels temes tractats en la reunió d'aquesta setmana del comitè local del Partit Socialdemòcrata (PS) de Sant Julià de Lòria. Els seus integrants creuen que des de l'edifici administratiu del Prat de la Creu s'ha tingut oblidada la parròquia per "personalismes de l'anterior cap del Govern". 

També consideren que en els darrers vuit anys no s'ha fer res pel poble per un veto de Toni Marti. Fins i tot des del PS no es descartaria un eventual pacte amb Demòcrates i independents per formar una llista a les pròximes eleccions comunals. De fet el tema està sobre la taula perquè els socialdemòcrates no estan massa contents amb la coalició Laurèdia en Comú. I més que amb la formació, amb el cònsol major Josep Miquel Vila perquè creuen que no comunica i que els amaga informació.

Consideren que el tema de la tirolina "és agosarat"

Sospiten que el comú va superar el límit legal d'endeutament de no haver estat perquè es va endarrerir el pagament d'una factura de 60.000 euros. El tema de la tirolina també els disgusta tot i que esperen a la reunió de poble del proper 2 de juliol. "Nosaltres creiem que on s'ha d'invertir és en el poble però ara mateix trobem que això de la tirolina és agosarat", diu la membre de l'executiva del PS i del comitè local lauredià Carmen Sànchez Balletbó. Des del partit són partidaris d'un tancament gradual de Naturlandia i d'apostar per l'ecologia i l'esport.

Falten sis mesos per a les eleccions comunals però a Sant Julià hi ha molt moviment. S'està treballant en les candidatures i totes tenen en aquests moments un denominador comú: la manca d'un número u.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
La Perdiu
2.
Els que lluiten molt per la bona imatge de la parròquia son també tota aquesta canalla del Club Esportiu Sant Julià i els seus entrenadors. A canvi no reben mai ajudes quan cal. A tall d'exemple: els Juvenils Futbol Sala han tingut de marxar avui a les 5 del mati amb autobus cap a Girona per disputar l'ascens a Divisió d'Honor a les 10h00 del matí. Pagar-les hi una habitació d'hotel allà el dia anterior no hagués estat gens malament. Tots els diners llençats al pou sense fon de Naturlandia, "a crèdit i en estèreo" com diu la cançó de L'Eddy MITCHELL.
  • 3
  • 1
Lauredia
1.

Poca personalitat un partit que només planteja cada elecció buscant pactes amb altres! Sembla que no n’heu Aprés de la formula d’acord ni de lauredia en Comú!

  • 7
  • 5

Comenta aquest article