Turisme

Budzaku anuncia als professionals d’Andorra Turisme que segueix al davant de l’agència

Després d’hores i hores de reunions i contactes amb la nova ministra responsable de l’àrea, s’hauria acordat la continuïtat del fins ara director gerent

T. S.

Betim Budzaku continuarà al capdavant d’Andorra Turisme. Així ho hauria comunicat el director-gerent a la plantilla aquest divendres en un intent de tallar de rel qualsevol especulació més sobre el seu futur professional. Budzaku ha mantingut llargues converses durant tota la setmana amb la nova ministra de Turisme, Verònica Canals, per avaluar la situació i analitzar l’enfoc que es vol donar en la promoció turística del país.

L’executiu hispano-macedoni ha assegurat al seu equip que té tota la intenció de continuar al capdavant de l’agència i que mai no s’hauria plantejat sortir-ne. Alhora, ha demanat als professionals d’Andorra Turisme que mantinguin la mateixa implicació que han tingut fins ara. Fonts properes a Budzaku no han volgut admetre que el gerent d’Andorra Turisme hagi estat confirmat en el càrrec, però es dóna per fet. 

Les fonts consultades han recordat que com qualsevol treballador de l’agència, Budzaku té un contracte indefinit que no s’ha de revalidar, encara que és obvi que tractant-se d’una empresa participada al cent per cent per un organisme públic, en aquest cas el Govern, es podria donar el cas que els nous dirigents polítics optessin per un canvi de rumb assumint les conseqüències laborals -indemnitzacions- que això suposés. 

Com fixen els estatuts d’Andorra Turisme, s’haurà de composar ben aviat un consell d’administració. Però no es preveuen canvis a nivell de l’estructuració de la plantilla. Canals, com a executiva que havia estat de Saetde, hauria mantingut una relació professional més que cordial amb Budzaku. Alhora, les converses mantingudes aquests darrers dies haurien servir per redreçar i llimar algunes petites disfuncions en alguns enfocaments professionals.

Canals, com la resta de ministres designats per Liberals, hauria rebut unes directrius molt clares: analitzar el departament i decidir amb plena llibertat la configuració del seu equip. Budzaku, dins mateix d’Andorra Turisme, està molt ben valorat i el seu equip li reconeix àmpliament una capacitat tècnica indubtable. Això i el fet que tampoc no resulta evident trobar un executiu del seu nivell dins mateix del país hauria estat decisiu per decidir-ne la seva continuïtat.

Les fonts consultades han donat per fet que els treballadors, amb les paraules pronunciades per Budzaku, donen per fet que es manté al davant d’Agència Turisme. Els detalls que puguin canviar-se seran d’incidència política, de directrius que puguin venir des del ministeri o el consell d’administració, amb clara composició política. Però a partir d’unes ordres o unes pretensions polítiques, l’aplicació, la implementació, hauria de seguir unes pautes tècniques que són les que ha de coordinar Budzaku.Manuel Riera es manté per ara com a director d’Ordenament Territorial

Malgrat que es preveu que el ministeri que dirigeix Jordi Torres Falcó s’estructuri també a partir d’una secretaria d’Estat que podria ocupar César Marquina, ara per ara Manuel Riera es manté com a director d’Ordenament Territorial. Així, un BOPA extraordinari publicat aquest divendres reflecteix diversos nomenaments de nou, ratificacions o delegacions de signatura. En el cas de Riera, es manté al capdavant de l’esmentada direcció atès que li ha estat delegada la firma de nou. A banda de les designacions anunciades dimecres -Marc Rossell (secretaria d’Estat de Medi Ambient i Sostenibilitat); Sílvia Ferrer (directora de Medi Ambient i Sostenibilitat); Joan Antoni León (secretari d’Estat d’Interior i Justícia); i Lara Vilamala (secretària d’Estat de Funció Pública)- s’ha oficialitzat també la continuïtat de Carles Miquel Garcia, com a director de l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic i Miquel Rossell Badia, com a director del cos de Banders. Tanmateix, la comunicadora Creu Rossell seguirà com a cap del gabinet de comunicació del Govern. 

Articles relacionats

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Ramon
6.

Ha contractat a 20 o 30 treballadors més. Normal que els profesionals d'Andorra turisme no vulguin canvis i tinguin por d'un canvi de jefe. Tot és una gran presa de pèl. Malhauradament aquest senyor en sap molt de jugar amb les cloaques del poder. Però al país no li aporta res, només un gran dispendi.

  • 1
  • 0
patrick
5.

Que facin una auditoria al departament de Buzaku, que investiguin els projectes que IMPULSEN i el Projectes que SUBVENCIONEN...el que ve a ser el mateix, pero uns els fan amb concurs i els impulssats els fan per la jeta i no donen comptes a ningú!

  • 4
  • 0
Diners
4.

M'agradaria saber,i a mols també,quant guanya aquest Sr de salari i primes,i quina quantitat de diners exacta se li hauria de donar per indemnització.estic segur que continua per evitar un escàndol al ministeri corresponent.

  • 5
  • 0
Juanito
3.

deia crec un altre art de l´altaveu que li tocaria una indemnitzacio d´uns 30 mil...`potser m´estic equivocant.. joder...pues que la paguin i que el fotin fora...
no te el govern 30 mil eur??? tenen diners per mil cretinades..i per aixo no tindran 30 mil? sigui 50 macho...
que facin una rotonda no d´un millo... sino de 970mil..
i que a aquest tambe li paguin un perruquer com regalo de despedida :))

  • 4
  • 0
juanito
2.

Que en sabem nosaltres els tontos... Potser ja es indefinit el cirque... Quin grwnd professional.. Dale que te pego amb el cirque de m..da... Fins que s acabi el mon.. Gran estrategia

  • 13
  • 0

Comenta aquest article