L’USd’A demana que el servei del taxi pugui tenir més visibilitat a l’estació d’autobusos

La branca sindical manté una trobada amb la cònsol major d’Andorra la Vella per exposar-li alguns dels neguits del col·lectiu

Comentaris

-
-
Representants de la branca del taxi a la Unió Sindical d’Andorra (USd’A) han mantingut una trobada amb la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, per tal d’exposar-li diversos neguits que té el col·lectiu en relació a la situació del taxi a Andorra la Vella. Una de les demandes dels taxistes és que el servei pugui gaudir d’una major i millor visibilitat a l’Estació Nacional d’Autobusos.

Segons el secretari general de l’USd’A, Gabriel Ubach, en el marc de la reunió amb Marsol “es van tractar temes tan importants com la parada i conseqüent senyalització del carrer Josep Rossell Calva número 9”, a banda de sol·licitar el major encaix del servei a l’estació de busos. Des de la branca d’USd’A del taxi s’ha agraït la comprensió mostrada per la cònsol així com la seva receptivitat.

En un comunicat, l’USd’A assegura que la reunió ha servit per fer “un primer pas en pro d’aconseguir un servei de taxi a Andorra que esdevingui un veritable servei públic de qualitat, a disposició del país i dels seus usuaris”.

 

Comentaris

Trending