“Sempre duré el MoraBanc Andorra al cor; he crescut amb aquest club”

Andrew Albicy confirma que l’any que ve jugarà a l’Eurolliga sense desvetllar per quin club acabarà fitxant malgrat que ja ho té fet

Comentaris

-
-
El jugador franquícia del MoraBanc Andorra les darreres temporades ho té clar. “Sempre duré l’Andorra al cor; he crescut amb aquest club.” El base francès ha anunciat que la propera temporada jugarà l’Eurolliga. No ha volgut dir, però, amb quin equip ho farà, ha assegurat que té dues opcions, però tot apunta que té més que decidit on anirà. L’Asvel Villeurbanne francès és una de les possibilitats. Albicy també somnia en disputar el Mundial de la Xina amb la seva selecció.

Albicy s’ha acomiadat d’Andorra més formalment del que ho va fer diumenge després de perdre a Màlaga i quedar-se sense play-off en un acte celebrat a la seu central de MoraBanc, on se li ha lliurat el trofeu de jugador més solvent de la temporada dins l’equip que enguany ha entrenat Ibon Navarro. El president del club, Gorka Aixàs, ha elogiat el petit base francès. De fet, els elogis han estat recíprocs. Club i jugador entenen que el creixement ha estat mutu. Un gràcies a l’altre i l’altre gràcies a l’un.

Aixàs ha assegurat que Albicy entrarà en una petita llista de jugadors emblemàtics del club, a la Lliga ACB s’entén, juntament amb un altre base com l’espanyol José Luis Llorente. Si el president del club ha expressat l’evolució que ha experimentat l’equip gràcies en bona part als encerts i bona conducció del base, Albicy també ha reconegut el seu progrés en part per culpa de la confiança rebuda al Principat. “He evolucionat moltíssim com a jugador”.

De 29 anys, Albicy ha recordat que “no tenia tant nom com ara. I vaig venir aquí per evolucionar com a jugador i he crescut en lideratge, en el tir exterior i també en totes les parts del joc”. També ha explicat que “em trobo més madur com a jugador”. El base ha mostrat una gratitud infinita des dels dirigents del club a l’afició passant pel cos tècnic. I ha assegurat que “el canvi d’equip el faig per ambició personal i perquè vull jugar l’Eurolliga”, una circumstància que “tinc la sort que podré fer-ho la temporada que ve”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending