Societat

Els organitzadors de la Pride es plantegen un canvi de data o d'itinerari

El 29 de juny coincideix amb un acte d'inaguració en la zona del recorregut

Cartell de la Pride Andorra. Altaveu
Cartell de la Pride Andorra | Altaveu

B. N.

Els organitzadors de la  Pride Andorra una jornada festiva que vol donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+ (lesbianes, gais, transexual, bisexuales, intersex i queer) i reivindicar els seus drets.estan estudiant diverses alternatives ja que la data escollida (29 de juny) coincideix amb una inaguració . Hi ha la possibilitat de canviar de data o de recorregut. La desfilada sortirà de la  plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella i acabarà a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany. La jornada vol ser una festa pedagògica de defensa dels drets humans i servirà per donar suport a persones transsexuals que estan trobant dificultats per poder portar a terme el procés de reassignació de gènere. Durant l’activitat hi haurà música, festa, carrosses, però també moments per a la reflexió

Membres de diverses associacions del país organitzen la primera desfilada Pride de l’orgull a la diversitat a Andorra.El lema és 'Love is Love' i el motiu, segons la presidenta d’Stop Violències, Vanessa Mendoza, és que “hem decidit portar Andorra al segle XXI”, a més de facilitar la creació d'una associació que agrupi el col·lectiu i que no existeix des de la dissolució de Som com Som.

L'acte que compta amb el suport de Podem, el Partit Socialdemòcrata, Friday For Future i el col·lectiu hippy d'Andorra estava programat pel dissabte 29 de juny amb una desfilada amb sortida a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella i final a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany. El dia 29, però, hi ha una inauguració a la zona i els organitzadors analitzant les diverses opcions que tenen com ara el trasllat al diumenge 30. Més improbable sembla que es busqui un altre recorregut perquè es vol donar molta visibilitat a la desfilada.

L'objectiu de la jornada és ser una festa pedagògica de defensa dels drets humans i servirà per donar suport a persones transsexuals que estan trobant dificultats per poder portar a terme el procés de reassignació de gènere. Durant l’activitat hi haurà música, festa, carrosses, però també moments per a la reflexió en una taula rodona.

 

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Pobre Andorra
2.

En aquest pais ja només faltava aquest event,degradació total de valors,anem a la deriva,si tornessin els nostres padrins ens farien fora de casa a tots a surriacades,pobre Andorra qui t'ha vist i qui et veu.

  • 2
  • 3
Carlos
1.

Y contaremos con la presencia de nuestro querido Turi como pregonero oficial!

  • 3
  • 3

Comenta aquest article