Tres detinguts en setze hores per violència domèstica

Els arrestats són un no resident i dos residents per agredir, respectivament, l’exparella, la parella i un germà; els casos van succeir a Andorra la Vella i la Massana entre dissabte i diumenge

Comentaris

-
-
La policia va detenir entre dissabte i diumenge tres homes per agressions diverses emmarcades en la violència domèstica. Setze hores van separar el primer arrest de l’últim. Els casos van succeir a Andorra la Vella i la Massana i els van protagonitzar un no resident i dos residents que haurien agredit, respectivament, l’exparella, la parella i un germà. Han estat tres de les 24 detencions que el cos d’ordre va practicar durant la setmana passada. 

El primer cas es va donar a Andorra la Vella a 3/4 de 3 de dissabte. La policia va detenir un home no resident de 49 anys, com a presumptes autor d’un delicte contra la integritat física i la llibertat en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits per una presumpta agressió de l’interessat a la seva exparella. El presumpte agressor, aparentment i segons manifestacions de la víctima, li hauria proferit amenaces de mort i amb una actitud violenta l’hauria agafat fortament dels cabells.

Encara no vint minuts més tard, a la Massana, la policia arrestava en aquest cas un resident de 27 anys com a presumptes autor d’un delicte contra la integritat física i la llibertat en l’àmbit domèstic. En aquesta ocasió, els agents van haver d’intervenir per una discussió de parella, on l’interessat va mostrar una actitud molt agressiva envers la seva companya. La va agafar fortament pels canells i el coll i va proferir una empenta a banda d’amenaçar-la verbalment.

El darrer cas es va donar a 1/4 de 7 del matí de diumenge, altra volta a la capital. Un home resident de 25 anys va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Hi va haver una agressió en un aparcament públic d’Andorra la Vella, on l’interessat després d’un disputa amb el seu germà li hauria ocasionat una ferida sagnant al cap.

Comentaris

Trending