El PS trasllada el seu congrés al 29 de juny per no coincidir amb el d'SDP

La formació progressista el farà el dia 15

Comentaris

-
-
Tot i que en un principi, el partit Socialdemòcrata i Progressistes-SDP havien programat els seus congressos el 15 de juny, la formació de Pere López ha decidit traslladar-lo al dia 29 del mateix mes. Els partits renovaran els càrrecs directius i preparan l’estratègia de cara a les eleccions comunals del desembre vinent.

El Partit Socialdemòcrata (PS) farà el seu congrés el 29 de juny i no el 15, com s'havia previst inicialment. El motiu és no coincidir amb el que ha convocat en aquella data Progressistes-SDP. 

El congrés del PS ha de servir  per a la renovació dels càrrecs directius de la formació –l’actual comitè executiu compleix ja el seu segon any de mandat–. A més es marcarà l’estratègia de cara a les eleccions comunals previstes per a la primera quinzena de desembre. 

És més i menys el programa del congrés dels progressistes, tot i que en el seu cas està en joc la supervivència de la formació després dels mals resultats de les darreres eleccions del 7 d'abril. El consell nacional de la formació va oficialitzar l'11 de maig la renúncia dels seus membres. Ara està obert el termini per a la presentació de candidatures.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending