Transport

La L1, el Bus Exprés i les línies internacionals deixen de circular per l'avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria

La parada del Camp Gran es trasllada davant de l'edifici El Molí

La nova parada de bus en sentit Andorra la Vella i Escaldes-Engordany a l'avinguda Rocafort. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA
La nova parada de bus en sentit Andorra la Vella i Escaldes-Engordany a l'avinguda Rocafort | COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

Altaveu

La L1, el Bus Exprés i les línies internacionals de bus deixaran de circular aquest dilluns per l'avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria. Després de la desaparició de la parada que hi havia a l'antiga fàbrica de tabacs Reig, ara ha estat el torn de la del Camp Gran, coneguda popularment com la de la Volvo. Aquesta parada s'ha traslladat davant la benzinera que hi ha al costat de l'edifici El Molí, seu del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i del comú lauredià. A la parada del Camp Gran només hi haurà el transport escolar i el Quart Bus.

Les principals línies de bus deixaran de circular pel centre de Sant Julià de Lòria i ho faran només per les avingudes Francesc Cairat i Rocafort. Aquest dilluns es posarà el punt i final a molts anys de circulació per l'avinguda Verge de Canòlich, Les parades d'aquesta via han anat desapareixent. Primer va ser la de la plaça Major, després la de l'antiga fàbrica de tabacs Reig i ara la del Camp Gran, popularment coneguda com la Volvo.

Aquesta parada s'ha traslladat davant la benzinera que hi ha al costat de l'edifici El Molí, seu del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i del comú lauredià. A la parada del Camp Gran només hi haurà el transport escolar i el Quart Bus que va a Aixirivall, Juberri i la Rabassa. Caldrà veure la incidència que té aquest canvi en els usuaris tota vegada que entre la parada 619 (La Valireta) i la nova hi ha una distància considerable. La darrera parada del Bus Exprés en sentit Sant Julià de Lòria serà la 612 (Pont de Molines).  Fins ara la nova parada de l'avinguda Rocafort només es feia servir quan hi havia activitats al centre de la parròquia com ara una fira o una competició de trial.

Comentaris

El Corb
3.

Ara només quedaria per obrir en els dos sentits el Carrer Bonaventura Riera entre la rotonda de la benzinera i Verge de Canolich.

  • 0
  • 0
Lauredià
2.

Ja era hora! ara s hauria de prohibir circular amb cotxe pel casc antic, excepte veïns i estudiar com reduir circulació verge Canòlich per fer una vila més agradable per la gent gran, nens etc....necessitem menys cotxes passant i més qualitat urbana!

  • 4
  • 1
Jordi
1.

Estem cansats de demanar Quart bus per a la resta de quarts, en aquest cas per Nagol.
Gràcies per que ningú fa cas.

  • 5
  • 2

Comenta aquest article