Les pluges provoquen una esllavissada a la carretera d'Aixàs

Les tasques de neteja per part del COEX han durat dues hores

Comentaris

L'esllavissada ha tallat la carretera d'Aixàs, a Sant Julià de Lòria.
L'esllavissada ha tallat la carretera d'Aixàs, a Sant Julià de Lòria.
L'Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX) ha intervingut aquest dissabte per netejar la carretera d'Aixàs després d'una petita esllavissada. Les tasques de neteja han durat un parell d'hores i la carretera s'ha tornat a obrir al trànsit al migdia. Els operaris del COEX també s'han ocupat de netejar la carretera de Canòlich de branques i de terra per facilitar el pas dels vehicles que han anat a l'aplec.

La carretera d'Aixàs, poble de la parròquia de Sant Julià de Lòria ha estat tallada aquest dissabte a causa d'una esllavissada causada per les pluges de divendres, que van ser especialment intenses a la zona, L'Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX) ha rebut l'avís a les deu del matí,

La neteja ha durat un parell d'hores i la carretera s'ha obert al trànsit al migdia. Es dona la circumstància que aquest dissabte els operaris del COEX també han fet una altra intervenció a la zona, en aquest cas a la carretera de Canòlich per deixar-la neta de branques i de terra a la calçada, fruit de les darreres pluges i del vent. La neteja s'ha dut a terme tenint en compte el gran volum de vehicles que hi han de circular aquest dissabte amb motiu de la Diada de Canòlich.

Etiquetes

Comentaris

Trending