Neu

Torna l'hivern amb neu i baixada de temperatures

En algunes zones es poden acumular més de 30 centímetres

El Port d'Envalira aquest matí.. Mobilitat Andorra
El Port d'Envalira aquest matí. | Mobilitat Andorra

Altaveu

L'hivern ha tornat amb una baixada de les temperatures i la neu. En algunes zones a la frontera amb França es poden acumular gruixos de més de 30 centímetres. A la resta del país les precipitacions també són intenses però en aquest cas en forma de pluja. A primera hora del matí d'aquest divendres ja s'havien recollit 30,1 mm a la Borda Vidal (Sant Julià de Lòria).

La neu és la protagonista d'aquest divendres en algunes zones del país i és especialment intensa a la frontera amb l'Arieja, En aquest indret es poden acumular gruixos de més de 30 centímetres. Al Port d'Envalira hi havia 10 centímetres a les vuit del matí. 

A la resta del país les precipitacions també són intenses però en aquest cas en forma de pluja. A primera hora del matí d'aquest divendres ja s'havien recollit 30,1 mm a la Borda Vidal (Sant Julià de Lòria). Les precipitacions seran intenses i generals fins al migdia. Durant la tarda aniran perdent intensitat, es tornaran intermitents i quedaran restringides al nords. La cota de neu se situarà a 2.400 metres però la intensitat fa baixar els flocs fins a 2.200 metres.