Dos ferits en un accident a la CG1, a l'Estadi Comunal

Un turisme ha col·lidit contra unes pilones i un dels lesionats és una atleta que ha de competir als Jocs dels Petits Estats

Comentaris

Lloc on hi va haver l'accident.
Lloc on hi va haver l'accident. altaveu
La tragèdia ha planat aquest vespre a la CG1, a l'alçada de l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella quan un vehicle ha sortit de la calçada i ha col·lidit contra unes pilones que són just al davant del bar de l'Estadi. Es dona la circumstància que, a aquella hora, la zona estava molt concorreguda. Hi ha dos ferits, el conductor del vehicle i una atleta que ha de competir als Jocs dels Petits Estats

Dues persones han resultat ferides en un accident que ha tingut lloc aquesta tarda a la carretera general 1 a l'alçada de l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella.

Un turisme Seat Ibiza que circulava en sentit Andorra la Vella ha sortit de la calçada i ha impactat contra unes pilones que ii ha davant del bar de l'Estadi. Es dona la circumstància que, a aquella hora, la zona estava molt concorreguda. El vehicle ha atropellat l'atleta Leyre de la Rua, seleccionada per als Jocs dels Petits Estats de Montenegro, que es disputen la setmana vinent.

L'atleta i el conductor, de 67 anys han estat traslladats a l'hospital.  Leyre de la Rua, de 29 anys, és una atleta navarresa que viu i entrena des de fa dos anys a Andorra i és especialista en els 400 metres tanques. Entrena amb Abraham Férriz i després de ser medallista en els campionats d'Espanya s'havia marcat com a gran objectiu la participació als Jocs dels Petits Estats.

 

                                                                                   

Comentaris (1)

Trending