Transport

Quatre línies de bus canvien de trajecte i de parades aquest dissabte

Les obres de Príncep Benlloch alteren el mapa del transport públic tret de l’Exprés

Dos autobusos de les línies que es veuran afectades pels canvis.
Dos autobusos de les línies que es veuran afectades pels canvis.

Altaveu

Els usuaris del bus hauran d’estar ben atents a partir d’aquest dissabte perquè hi ha canvis a totes les línies menys el Bus Exprés. Hi ha parades noves, parades que desapareixen i variacions en els trajectes. El motiu: les obres de l’avinguda Príncep Benlloch a Andorra la Vella. 

Les obres del’avinguda Príncep Benlloch provocaran, a partir d’aquest dissabte, canvis a totes les línies menys el Bus Exprés. A la L1 (Sant Julià de Lòria-Escaldes Engordany) . En sentit sud, els busos circularan pel carrer Prat de la Creu i seguiran recte per la rotonda situada davant del Govern, fins arribar a la Baixada del Molí i enllaçar amb l'av. Santa Coloma on seguiran amb normalitat.

Hi haurà una parada nova, La Grau (5204) –situada just passada la rotonda de davant del Govern–, i s'anul·la la de la plaça Guillemó (5002) i del Font de la Call (5100).
En sentit nord, els busos de la L1 circularan per l'avinguda Santa Coloma i giraran a la dreta per circular per la Baixada del Molí (en lloc de passar per davant de l'Stela direcció av. Príncep Benlloch). Després enllaçaran amb la rotonda situada davant de Ràdio i Televisió d'Andorra (RTVA) i seguiran pel carrer Prat de la Creu, passant per davant del Govern, l'ambaixada espanyola i fins arribar al trajecte habitual pel carrer Bonaventura Armengol. El canvi de trajecte comporta una parada nova: La Grau (5205), situada davant de l'hotel Holiday Inn; i se suprimeix la de l'Stela (5103), La Quirola (5101) i Príncep Benlloch (5001).

Es crea una parada: parada capçalera situada davant de l'Estació Nacional d'Autobusos

Els busos de les línies L2, L4, L5 i L6 en sentit sud circularan pel carrer Prat de la Creu fins arribar a la rotonda ubicada davant del Govern. En aquest punt giraran a l'esquerra agafant el carrer Doctor Vilanova fins enllaçar amb l'avinguda Tarragona. Just davant de l'Estació Nacional d'Autobusos s'ubicarà la nova parada de capçalera (inici i final) de les línies L2, L4, L5 i L6. Es crea una parada: parada capçalera situada davant de l'Estació Nacional d'Autobusos (final de trajecte) i s'anul·la la de la plaça Guillemó (5002).L'inici de trajecte s'ubica a la parada ubicada davant de l'Estació Nacional d'Autobusos. A partir d'aquest punt els busos continuaran per l'av. Tarragona fins a la rotonda de Tobira, on giraran a la dreta per agafar la Baixada del Molí fins a la rotonda situada davant de RTVA. Aquí giraran a la dreta per agafar el carrer Prat de la Creu fins enllaçar amb el carrer Bonaventura Armengol i seguir el trajecte habitual.