Societat

Més de tres mesos després de l’esllavissada, el berenador de la cascada de Moles continua inservible

L’espai segueix precintat i ni tan sols hi ha pràcticament espai perquè els vehicles hi estacionin d’ençà de la caiguda de rocs de l’1 de febrer

Altaveu

No és l’accés a França, però la cascada de Moles, a Canillo, és un dels atractius naturals que, tot sovint, genera més encanta per a residents i visitants. El fet que estigui a peu de carretera el fa un lloc d’allò més accessible. Arribant el bon temps, les autoritats pertinents hauran de prendre nota i procedir a netejar la zona. I és que el berenador que hi ha al lloc, juntament amb l’espai per a estacionament, segueixen del tot inservibles arran de l’esllavissada que hi va haver el primer de febrer.

Des de llavors, com aquell qui diu, i més enllà de precintar la zona per evitar cap ensurt més, no s’hi ha fet cap actuació. Almenys, els grans rocs que van baixar de la muntanya, que sortosament no van enxampar ningú i ni tan sols van arribar a la calçada, es van quedar just al peu del berenador, continuen sent on eren. És a dir, espargits per l’espai. Sobta que tres mesos i mig després de l’esllavissada de rocs, terra i algun arbre que la força geològica va acabar arrancant la situació segueixi igual.