Política

Cerni Cairat lidera una candidatura a les properes comunals a Sant Julià de Lòria

Els promotors mostren la preocupació per diversos projectes de l’actual equip comunal i compten amb el suport d’Amics de la Rabassa

La gestió de Naturlandia (a la foto la tirolina de la cota 1.600) és un dels motius que ha propiciat l'aparició de la formació política. ALTAVEU
La gestió de Naturlandia (a la foto la tirolina de la cota 1.600) és un dels motius que ha propiciat l'aparició de la formació política | ALTAVEU

B. N.

Cerni Cairat Perrigault, fill de l’excònsol menor de Sant Julià de Lòria Josep Maria Cairat, impulsa una candidatura a les properes eleccions comunals a la parròquia laurediana que tindran lloc el proper mes de desembre. La candidatura ha nascut amb l’objectiu de revitalitzar la parròquia i els seus promotors han mostrat la preocupació per diversos projectes de l’actual equip comunal com ara el ràfting o la tirolina de Naturlandia. Es proclamen independents i han rebutjat les propostes que els han arribat d’altres formacions, com ara Demòcrates.

La candidatura d’un grup de lauredians liderats per Cerni Cairat Perrigault continua agafant forma.  El fill de l’excònsol menor de Sant Julià de Lòria, Josep Maria Cairat és el cap visible d’una formació que ha nascut en resposta a diversos projectes de l’actual majoria al comú de Laurèdia en Comú com ara la tirolina o el ràfting. A més, tenen l’objectiu de revitalitzar una parròquia en plena decadència comercial i hotelera.

 La candidatura ja ha rebut diversos suports i entre ells el del col·lectiu Amics de la Rabassa que ha posat a la seva disposició material i els informes que tenen sobre Naturlandia. Però, a banda dels suports, també han tingut aproximacions per part de partits polítics com Demòcrates, que forma part de l’actual coalició de govern al comú. La formació és independent.

Cerni Cairat, entrenador i esquiador de fons, nascut l’1 de gener del 1993, és tècnic de l’Esquí Club La Rabassa-Naturlandia. El mes de febrer passat va formar part de la delegació andorrana que va participar al Festival Olímpic de la Joventut d’Hivern a Sarajevo (Bòsnia). El 2012 va competir a la primera edició dels Jocs Olímpics de la Joventut, a Innsbruck (Àustria) i l’any passat, formant equip amb Carola Vila i Irineu Esteve va obtenir el segon lloc al Campionat d’Espanya d’esquí de fons per relleus disputat a Cadanchú que va guanyar l’equip de Catalunya.

Comentaris

Canolic
4.

Deixem als joves els "vells" no ho han fet pas gens be... Necessitem idees noves i propostes de futur. No podem viure anclats al passat!!!

  • 8
  • 2
Rigofredo de Cal Caboet
3.

Vint-i-pocs anys i ja vol ser cònsul sense picar pedra? no anem bé... que comenci a la política i agafi experiència... i llavors ja en parlarem. Molta sort de tot cor.

  • 8
  • 6
kimbagi
2.

Un jove que vol i pot aportar aire nou a la política i sobretot a la de Sant Julià, no cal tallar-li les ales cal deixar-lo volar i mirar que pot aportar. Si fos fill de papa ja hagués sortir a fer política abans i de guanyador. Ara per ara com està Sant Julià no surt de guanyador. Crec que pot aportar molt i si el coneixeu ho sabeu....

  • 9
  • 6
Lolo
1.
Un altre fill de papá que es posa en política per mantenir la riquesa familiar. País de pandereta.
  • 9
  • 15

Comenta aquest article