Detingut un resident lauredià per causar un accident prop de Manresa anant drogat

La seva acompanyant, una noia andorrana de 21 anys, roman a l’UCI de l’hospital de Meritxell amb diverses fractures

Comentaris

Mapa de la zona on hi va haver l'accident amb les retencions, en vermell, causades per la col·lisió.
Mapa de la zona on hi va haver l'accident amb les retencions, en vermell, causades per la col·lisió.
Un resident a Sant Julià de Lòria de 21 anys ha estat detingut i posteriorment alliberat amb la prohibició de conduir per territori espanyol després de protagonitzar un greu accident accident anant drogat. Arran de la col·lisió, al terme de Sant Mateu de Bages, a la carretera C-55, la que uneix Solsona i Manresa, va patir ferides notablement greus una noia andorrana de 21 anys que roman hores d’ara ingressada a la UCI de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

La topada va tenir lloc divendres a la tarda i el cotxe conduït pel jove resident lauredià circulava en direcció sud, és a dir, de camí cap a Manresa. El vehicle va col·lidir virulentament contra un altre cotxe que anava en la mateixa direcció. En concret, el sinistre va succeir en un tram de dos carrils en el mateix sentit, quan un turisme va fer un avançament antireglamentari, va perdre el control i va envair el sentit contrari de la circulació envestint lateralment un altre vehicle que circulava correctament.

Arran de la col·lisió, la via es va haver de tancar al trànsit durant un quart d’hora. Quatre dotacions dels bombers i tres patrulles dels mossos d’esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets. L’acompanyant del conductor causant del sinistre, la jove andorrana, va haver de ser excarcerada pels bombers de dins el vehicle. Tots dos van quedar hospitalitzats inicialment en centres propers al lloc dels fets, mentre els ocupants de l’altre vehicle van patir lesions molt lleus.

El noi, també de 21 anys, va quedar en llibertat després de declarar al jutjat i que li prohibís conduir per territori espanyol

El conductor causant de l’accident va ser sotmès a la prova indiciària de detecció de drogues i va donar positiu per consum de cocaïna i THC. Hores després li van donar l'alta i va quedar detingut en dependències policials. L’arrestat va passar a disposició del jutjat d'instrucció ens funcions de guàrdia de Manresa. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs però amb una prohibició judicial de conduir en territori espanyol.

Mentrestant, la noia, una vegada estabilitzada, va ser traslladada al Principat per poder-li fer un seguiment més exhaustiu i un millor acompanyament. Les fonts hospitalàries consultades han assegurat que la jove ferida evoluciona favorablement encara que es troba ingressada a l’UCI amb, entre altres, diferents fractures.

Etiquetes

Comentaris

Trending