Economia

MoraBanc compra una part de la financera de Pyrénées

L’operació respon als objectius dels plans estratègics de les dues entitats i la seva voluntat de créixer en el mercat andorrà

Ramon Oliva (director general Grup Pyrénées), Pedro González Grau (president MoraBanc), Patrick Pérez (president Grup Pyrénées) i Lluís Alsina (director general MoraBanc) durant la rubrica de l'acord.. MORABANC
Ramon Oliva (director general Grup Pyrénées), Pedro González Grau (president MoraBanc), Patrick Pérez (president Grup Pyrénées) i Lluís Alsina (director general MoraBanc) durant la rubrica de l'acord. | MORABANC

Altaveu

MoraBanc ha adquirit una participació de la Societat Financera Pyrénées. Segons un comunicat, la unió ha de servir per desenvolupar el sector de finançament del consum.  L’aliança també permetrà millorar productes i serveis per al clients de les dues entitats. Pyrénées va tancar recentment un altre acord amb Perfumeria Júlia. L’operació amb MoraBanc està subjecta a l’aprovació de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA).

MoraBanc i el grup Pyrénées han tancat una aliança estratègica per desenvolupar el sector del finançament del consum a Andorra. L’entitat bancària ha comprat una participació de la Societat Financera Pyrénées. Segons un comunicat conjunt, l’operació respon als objectius dels plans estratègics de les dues entitats i la seva voluntat de créixer en el mercat andorrà.

El president de MoraBanc, Pedro González diu que “seguirem reforçant el nostre compromís amb Andorra i els nostres clients, associant-nos amb un gran grup amb molt arrelament al país i amb un equip humà amb molta experiència en el sector del gran consum, per impulsar el creixement del crèdit gràcies a la nostra solvència”. Patrick Pérez, president de la Societat Finançera Pyrénées apunta que “MoraBanc permetrà donar més múscul a Pyrénées per seguir creixent en el mercat del gran consum i del crèdit especialitzat”.

L’operació està subjecta a l’aprovació de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA). Recentment, Pyrénées va tancar un altre acord amb Perfumeria Júlia a més de convertir-se en l’accionista majoritari d’Enzyme Advising Group.

Seu central de MoraBanc

Comentaris

La Perdiu
1.

Per donar empenta al comerç el que haurien de fer els bancs es muntar financeres tipus CETELEM qui permeti a tothom comprar a crèdit on vulgui i no tancada a Pyrénées i Julià. A Andorra necessitem eines per que TOTHOM pugui treballar i no sempre afavorir els 4 mateixos.

  • 9
  • 1

Comenta aquest article