Successos

La policia investiga el robatori d’un vehicle a la Bartra

La recerca pel territori nacional no ha dona cap mena resultat i la desaparició del turisme es considera un fet aïllat

Altaveu

La policia investiga el robatori d’un vehicle a la zona de la Bartra d’Encamp. El cotxe va ser estacionat pel seu conductor habitual divendres en una plaça de minusvàlids i l’endemà ja no hi era. El mateix dissabte els propietaris del turisme van comunicat la desaparició del mateix a la policia, que va iniciar una recerca a escala nacional.

En no haver-hi cap rastre del cotxe, diumenge es va formalitzar la denúncia per part dels propietaris del Volkswagen Golf de la sèrie 2 i de color gris plata. La matrícula del vehicle, d’uns quants anys ja, és A1489. Si algú en pot donar alguna referència, cal que contacti amb el servei d’ordre. 

Encara que és un fet molt poc habitual al Principat, el robatori de vehicles, es considera ara per ara un fet totalment aïllat. No s’ha denunciat cap furt més. Només es va poder apreciar, diumenge, un seguit de vehicles a Escaldes que van aparèixer amb petites bretolades que també s’estan analitzant però a la qual se li resta transcendència.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Pere
1.

Quina sort per la publicació i per la policia que el propietari hagués fet una foto del seu cotxe aparcat al lloc del robatori. Jo no tinc gaires fotos del meu, en faré !

  • 2
  • 0

Comenta aquest article