Manel Vázquez agafa les regnes de la branca sindical del taxi

Molts professionals del sector veuen amb recel la constitució de l’organisme sota l’aixopluc de l’USd’A atès que, asseguren, la majoria dels impulsors van sortir al seu dia rebotats de l’ATA

Comentaris

-
-
Com era previsible, Manel Vázquez ha agafat la branca sindical del taxi. Vázquez, que ja va actuar de portaveu el dia que es va presentar l’impuls d’un sindicat del taxi a l’aixopluc de la Unió Sindical d’Andorra (USd’A), serà el secretari general de l’organització. Una organització que tot i pretendre impulsar la unitat en el sector, el que ha fet és aixecar certs recels en molts dels professionals del taxi, que recorden que molts dels promotors de la branca sindical van sortir al seu dia rebotats de l’Associació de Taxistes d’Andorra (ATA), el principal col·lectiu del sector i el més antic.

Juntament amb Vázquez, a la junta sindical del taxi, que s’ha procedit a formalitzar i s’ha anunciat públicament aquest dilluns, hi ha Víctor Ambor com a primer secretari, Marc Picó com a tresorer i Jordi Pérez com a vocal. La junta queda oberta per si algú més està interessat en formar-hi part. Hi ha d’altres taxistes que també estan rere l’organització de nova constitució, però prefereixen no aparèixer a la palestra tement represàlies.

Diverses fonts del sector professional, alienes, però, a la branca sindical però coneixedors dels seus integrants consideren que de poc servirà aquest nou col·lectiu quant a la promoció d’una unió professional. Una altra cosa és, asseguren les fonts, que determinats professionals puguin guanyar certa visibilitat i tinguin el suport d’una organització ‘gran’ com l’USd’A.

Comentaris

Trending