L’aturen en un control de trànsit i intenta fugir corrent

La policia deté un resident de 22 anys per donar positiu en alcoholèmia tot conduint amb el permís retirat

Comentaris

-
-
Poc es pensaven els agents de circulació que aquest diumenge al matí feien un control rutinari de trànsit que el conductor del vehicle que van aturar intentaria fugir cames ajudeu-me. La fuga hi va ser. Però durant una estona, només. Al final, l’home, un resident de 22 anys, va acabar detingut. Pel positiu d’alcoholèmia, per conduir sense permís i per haver fugit del lloc del control.

Aquesta és una de les setze persones que el cos d’ordre va detenir durant la setmana. El control es va produir poc després de les 9 del matí. El cotxe va aturar-se, sí. Però el conductor del vehicle va sortir corrent del lloc del control, amb la qual cosa ja li va comportar l’atribució d’un delicte contra la Funció Pública.

Però, és que a més a més, el control va donar un positiu per alcoholèmia més que notable. 1,55 grams d’alcohol per litre de sang. A banda, se li va haver d’imposar un delicte contra l’administració de Justícia per un incompliment d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. Ja tenia, doncs, antecedents d’alcoholèmia positiva.

Tot i l’elevada taxa que presentava el jove, no és la més alta d’entre les 14 detencions que es van practicar per alcoholèmies positives. A banda d’un home de 41 anys que dilluns a la tarda va refusar sotmetre’s a la prova de tòxics, la matinada de dissabte la policia va arrestar un home de 38 anys, resident, que va donar una taxa de 2,60. La detenció es va produir a 3/4 de 5 de la matinada.

Comentaris

Trending