Les campanes de les esglésies del Principat repiquen en solidaritat amb Notre Dame

Les parròquies i els feligresos de les Valls d’Andorra expressen el seu condol i preguen per la recuperació de la catedral parisenca

-
-
Les campanes de totes les esglésies del Principat han fet un repic, aquesta tarda de dimecres, en senyal de solidaritat i dol per l’incendi que ha afectat molt greument la catedral de Notre Dame, tot un símbol de París i del cristianisme. El bisbat d’Urgell ha volgut impulsar aquesta repicada de campanes vist el lligam que Andorra manté amb França. No es pot oblidar que el president francès simbolitza una de les dues potes del cap d’Estat del Coprincipat.

Segons el bisbat, el repic de campanes pretenia simbolitzar la comunió de l’Església andorrana amb la francesa, “així com amb el rector de Notre-Dame, Patrick Chauvet, i l’arquebisbe de París, monsenyor Michel Aupetit”. Les parròquies i feligresos del Principat “volen expressar així el seu condol, alhora que preguen per la recuperació del temple i la convivència entre les persones de tota condició, per què la fe ens permeti l’agermanament i un futur en pau”.

Etiquetes

Comentaris

Trending