Tres candidats per al rectorat de la Ud’A

L’actual rector, Miquel Nicolau, es disputarà el càrrec amb dos doctors més: Emili Vergés i Josep Maria Pujal

Comentaris

-
-
Tres doctors aspiren al rectorat de la Universitat d’Andorra. Abans del 10 de maig s’ha de saber el resultat del procés, que després de confirmar-se les tres candidatures, publicades aquest dimecres al BOPA, iniciarà la recta final en un parell de setmanes. El 31 de maig com a molt tard, els Govern nomenarà el nou rector, que estarà al capdavant de la institució durant un període de cinc anys.

Miquel Nicolau Vila és l’actual rector -ara acaba un mandat de quatre anys- i, per tant, a priori, parteix amb cert avantatge. És, en tots sentits, qui té més experiència dels tres aspirants al càrrec. Nicolau és doctor en Enginyeria Electrònica i màster en sistemes intel·ligents i entorns paral·lels i distribuïts, enginyer informàtic, llicenciat en filosofia. Un altre candidat de la casa és Emili Vergés Puig, professor de l’Ud’A i doctor en Bioquímica i Biologia molecular, llicenciat en Biologia i llicenciat en Bioquímica, i que està immers en l’àrea educativa de les ciències de la salut. Fa classes, per exemple, en els estudis d’infermeria. 

Finalment, el darrer dels candidats, i que ha hagut de solucionar uns petits errors de forma en la presentació de la candidatura abans de poder ser declarat formalment candidat, és Josep Maria Pujal Reyes. Es tracta d’un doctor en Immunologia del transplantament i llicenciat en Biologia. Durant molts anys ha estat compaginant les classes a la universitat amb la investigació; per exemple, va estar investigant teràpies cel·lulars al Parc Científic de la Universitat de Girona o medicina regenerativa a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Comentaris (2)

Trending