Entra i surt de la presó el conductor que begut i drogat va atropellar una vianant al Pas de la Casa

(AMB VÍDEO) Més enllà de la manca de control del vehicle, l’home va dirigir-lo contra la dona, que caminava recolzant-se amb una crossa, i una vegada envestida va marxar del lloc dels fets

Comentaris

-
-
El conductor d’un tot-terreny que la matinada de dilluns va ser detingut per la policia després d’atropellar una vianant al Pas de la Casa va ingressar dilluns al centre penitenciari i aquest dimarts n’ha sortit després d’abonar una fiança. Més enllà que l’home va donar positiu al test tant d’alcohol com de drogues, les imatges de l’accident semblen deixar intuir que hi ha intencionalitat per envestir la dona, una turista que sortosament no va patir ferides greus. A més, després de fer-la caure, el vehicle va marxar del lloc dels fets.

L’accident va succeir a 2/4 de 4 de la matinada al carrer Bearn de la localitat encampadana. Una dona caminava recolzant-se amb una crossa per la voravia i en un moment donat baixa a la calçada en les immediacions d’un pas de vianants i per contornejar la terrassa d’un establiment. A l’altra banda del carrer hi ha un altre home quan, de sobte, apareix un tot-terreny, un Suzuki Jimmy amb matrícula italiana. El vehicle bascula lleugerament cap a la seva esquerra però encara més, envesteix la dona, que la fa picar contra la terrassa caient a terra.

Poc després, i mentre l’altre home que hi havia al carrer retreu al conductor el seu comportament, aquest torna agafar embranzida i marxa del lloc. Els agents de policia van acabar arrestant amb posterioritat l’home, que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia (amb una taxa d’1,68 grams d’alcohol per litre de sang) i també va donar positiu a la prova salivar sobre tòxics. 

La dona, una turista de 36 anys, va resultar ferida i va ser traslladada al centre hospitalari on, per sort, després de ser revisada mèdicament, se li va donar l’alta. Això sí, amb contusions producte tant del cop del vehicle com del cop de la caiguda. El detingut va ser posat a disposició judicial dilluns mateix i l’home va ingressar a la presó. Quan aquest dimarts ha satisfet la fiança imposada n’ha pogut sortir. El fet que marxés del lloc dels fets sense prestar cap assistència a la ferida hauria estat decisiu perquè hagi hagut de dormir una nit a la Comella.

Comentaris (3)

Trending