Successos

Unes hores a la presó fins a ‘trobar’ els 220 euros de fiança

La turista detinguda per estampar un got de vidre al cap d’un home en un local d’oci nocturn de Soldeu va haver de dormir una nit a la Comella

Altaveu

La turista de 28 anys que la policia va detenir la matinada de diumenge després que estampés un got de vidre al cap d’un altre client d’un local d’oci nocturn de Soldeu va haver de dormir una nit a la presó. La dona va passar a disposició judicial durant la mateixa jornada de diumenge, i el batlle de guàrdia li va imposar en un judici ràpid una pena de presó eludible pagant una fiança. En no ser resident, sinó pagava en el mateix moment havia d’ingressar a la Comella.

I això és el que va passar. Fins que durant la jornada de dilluns no va poder obtenir, a través d’alguns familiars o amics, els 220 euros de fiança -equivalents aproximadament al cost dels danys causats- que se li va imposar, la detinguda va haver d’estar-se a la presó. De fet, poc més d’una nit entre reixes. Aquest dilluns mateix, segons fonts judicials, la donat va poder deixar el centre penitenciari.

La policia l’havia arrestat vers les 2 de la matinada de diumenge en les immediacions mateix del local d’oci de Soldeu on havia protagonitzant l’agressió. Els responsables de l’establiment van alertar el cos d’ordre. I els agents intervinents, quan van arribar al lloc dels fets, certament van trobar l’home agredit amb una ferida sagnant al cap i a la cara. D’aquí la detenció per un delicte contra la integritat física.

Comentaris

220 i una nit
2.

Si que surt barato una agresio física amb ferits. Això sí, segur que si el noi li retorna el cop hauria tingut moltes més complicacións que una nit a la rajola i 220 euros. Svp apujeu les condemes senyors batlles que Andorra sembla el país sense lleis on a un residents pel qualsevol cosa el saig li treu lo poc que té i a un turista ja por fer de tot que no té pràcticament cap repercussió.

  • 15
  • 0
Tourist
1.

Turisme de qualitat.No tenia ni 200 euros?

  • 26
  • 1

Comenta aquest article