Administració

Funció Pública encomana més estudis per desenvolupar la llei recorreguda davant el Constitucional

El Govern adjudica per la via directa a Deloitte l’assessorament per regular la mobilitat horitzontal i la gestió de l’acompliment dels treballadors públics

Altaveu

El Govern ha adjudicat per la via directa més estudis per desenvolupar la Llei de la Funció Pública recorreguda davant el Tribunal Constitucional. Malgrat la demanda dels sindicats de l’administració que l’executiu, estan en funcions, i davant la possibilitat que la normativa, totalment o en part, pugui ser declarada inconstitucional, s’abstingués de continuar endavant, Toni Martí ha signat un nou edicte d’adjudicació de serveis.

Com en altres feines relatives a la regulació de la Funció Pública, el Govern compta amb els serveis de Deloitte, en concret amb la seva filial al Principat. En aquesta ocasió, i ho publica el BOPA d’aquest dimecres, se li ha encarregat per la via directa i d’urgència l’assessorament tècnic per desenvolupar i regular la carrera professional horitzontal i l’avaluació de l’acompliment a la funció pública. 

El cost d’aquesta feina és de 104.660 euros, impostos inclosos, i ha d’estar feta el 30 de setembre. De fet, és el darrer dia de setembre quan segons disposa la llei aprovada fa pocs mesos haurien d’estar ja aprovats tots els reglaments que desenvolupen el nou marc legal que regula la feina dels empleats de l’administració. L’edicte el signa el cap de Govern en funcions i no pas la titular de Funció Pública encara que és formalment aquest ministeri qui fa l’encàrrec.

Comentaris

Fins els
4.

Ja han fet més gran la Comella?

  • 10
  • 0
Marisol
3.
Fent "xanxullos" i llençant els diners dels ciutadans fins al final. És increïble que paguin aquestes sumes per desenvolupar un article que ha estat impugnat davant del Tribunal Constitucional. No poden ni esperar un mes que és que la falta per conèixer la sentència. Com si no en tinguessin prou, ahir i avui han publicat dos edictes de selecció de personal, en els quals el comitè tècnic de selecció està format per dos assessors en funcions, un dels quals és el president (ja que si el ministre està en funcions els seus assessors dic jo que també estaran en funcions). Els sindicats van presentar un recurs argumentant que els assessors no podien formar part dels òrgans col·legiats de l'Administració. És igual,DA va a la seva. Espero no que no acabin aquesta legislatura, no respecten ni als ciutadans ni a la resta de forces polítiques.
  • 18
  • 0
Pol
2.

Tot i el que ha passat amb aquesta llei i ésser un Govern en funcions, continuem amb adjudicacions per la via directa... no canviem. Apa, continuem votant a tots aquests de DA, ja veiem que gaudeixen d'impunitat absoluta amb la complicitat dels votants que els hi han donat suport. Quin pais. Després no ens queixem...

  • 21
  • 1
PROU
1.

El Govern sortint,ja no hauria d'adjudicar absolutament res.ja n'ha fet proutes d'adjudicacions,i ben poques assenyades.PROU.

  • 21
  • 0

Comenta aquest article