DA s’imposa a Encamp en un dels tres duels ‘a mort’ amb ‘d’Acord’

Jordi Torres i Maria Martisella tornen a entrar al Consell General, d’on el primer en va sortir el 2015 per esdevenir ministre, situació que es podria reeditar

Comentaris

-
-
Ha estat un dels duels de la nit. Demòcrates amb UP a Encamp s’ha imposat en un dels embats que la formació taronja ha mantingut amb ‘d’Acord’ en les circumscripcions parroquials. Jordi Torres i Maria Martisella esdevindran d’aquesta manera consellers, com ja van ser-ho el 2015 encara que l’actual cap de llista parroquial encampadà de DA va acabar deixant el seu seient al Consell per esdevenir ministre, situació que es podria repetir en aquesta ocasió.

DA ha aconseguit seixanta-un vots més que ‘d’Acord’ o el que és el mateix, un 2,5% més. Torres i Martisella han obtingut 1.066 vots dels pocs més de 2.500 que s’han emès a Encamp mentre que David Rios i Cathy Juan s’han quedat amb 1.005 vots. Percentualment, el resultat ha estat 44,62% versus un 42,07%. Molt lluny han quedat les altres dues formacions: els progressistes d’SDP han obtingut 202 vots i terceravia s’ha quedat tot just amb 116.

Comentaris (1)

Trending