Demòcrates supera ‘d’Acord’ a Ordino i situa Joan Martínez i Sandra Codina al Consell

Malgrat que els taronges han assolit una victòria més folgada que la de fa quatre anys, només quatre punts percentuals han separat les dues forces

Altaveu

Joan Martínez Benazet i Sandra Codina seran al Consell General. Són els dos consellers generals electes procedents de la circumscripció territorial d’Ordino. Malgrat que els demòcrates han aconseguit una victòria més folgada que fa quatre anys, està clar que el descontent a la parròquia s’ha fet visible i ha acabat donant un suport notable a la coalició social-liberal de ‘d’Acord’.

Acció Comunal d’Ordino (ACO)-Demòcrates ha obtingut 576 dels 1.365 emesos a la parròquia, això suposa un 44,55% dels sufragis, sols quatre punts percentuals més que ‘d’Acord’. La llista liderada per Marc Galabert i Jean-Michel Armengol han obtingut 520 vots, que suposa el 40,22% dels sufragis emesos a la parròquia. Taronges i aliança social-liberal han quedat molt per sobre de les altres dues candidatures que concorrien als comicis en la territorial ordinenca. SDP ha tret 102 vots i terceravia, 95.

El candidat vencedor, Joan Martínez, s'ha mostrat "molt content" i ha agraït la feina feta el seu equip a nivell parroquial i tambér "per a Demòcrates en general". Alhora, ha reconegut que els comicis han estat "molt disputats" i que "la unió entre liberals i socialdemòcrates ha sumat i ha estat una bona estratègia".

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Santa Bàrbara
3.

Ja veurem l'actuació d'aquestes dos Sres.de DA al parlament en cas que Joan Martinez passi a ministre,que tanpoc está escrit,pitjor que els dos sortints,no gosarán ni piular,com a molt dirán,SI,NO a Ordino ja fa molts anys que anem en marxa enrrera,ara toca reformar el Comú.,

  • 2
  • 0
Un d'Ordino
2.

Jo mes aviat diria que no han escollit a Acord per el Socialiste, però això es la meva opinió.

  • 0
  • 2
ACO/DA
1.

Eleccions a Ordino que les ha guanyat el Sr.Espot,ara el Sr.Mortés tè una autopista oberta per revalidar el consulat,cal felicitar a ACO- DA,es el poble que els ha elegit,res a dir..

  • 5
  • 1

Comenta aquest article